Claudia Pătrășcanu, despre al 3-lea copil: Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Claudia Pătrășcanu, despre al 3-lea copil: Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului / FOTO: Facebook
Claudia Pătrășcanu, despre al 3-lea copil: Intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului / FOTO: Facebook

După finalizarea divorțului de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu are planuri mari pentru anul 2023, iar unul dintre ele ar fi o eventuală sarcină. 

Artista a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a le oferi băieților ei un frățior. Totuși, șatena nu a confirmat că este într-o relație.

Cântăreața a dezvăluit ce planuri are pentru noul an și un al treilea copil este inclus pe listă, mai ales pentru că băieții ei i-au spus că își doresc acest lucru.

„Anul acesta, eu am uitat să mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine.???? Știu doar ca am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot.????????
(...)
Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior????, intuiția mea este că se poate, dar tot cu Voia Domnului. ????

Clar am alte obiective, nu doresc să le fărâm dorința, doresc doar să aștept și să urmez calea cea mai dreaptă în alegeri.????

Să fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, să avem lucruri în comun și să-mi fie cel mai bun prieten.???? Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic.”, a scris artista pe Instagram.

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproape șapte ani. „Facem șapte ani anul viitor, în luna martie. Înainte să încep relația cu el, mă gândeam dacă o să găsesc pe cineva ca mine? Și aveam o discuție cu Dumnezeu: Să fie omul potrivit pentru mine, să fie om bun, și să fie bun pentru mine. Și uite că a făcut bine”, a spus Gina Pistol, la podcastul „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

„Sunt de meserie optician. Mama s-a gândit să am o meserie să fac bani. Pe vremuri, când făceam practică, șlefuiam lentile”, a zis Gina Pistol.

„(n.r. Celebritatea) a venit de la sine. Fiind la o agenție de modele, luau hostese pentru salonul auto. Acolo a venit cineva care se ocupa de deschiderea unui magazin. Au vrut să mă angajez. Am muncit și acolo. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile. (...) Cristian Botez, fotoreporter de la agenție, mi-a zis că e un casting la PlayBoy și dacă aș vrea să merg. I-am zis ce să caut acolo printre divele alea? Am fost la casting și singurul care m-a simpatizat a fost domnul Boerescu. Florin Călinescu nu m-a plăcut. Au fost o prezentare și o defilare în costum de baie. Cred că a contat și felul meu de a fi. Eram o fată simplă și se pare că am plăcut”, a povestit Gina Pistol.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel