Cine este Mirel din Turnul Măgurele. Erika Isac a explicat cine este personajul

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Erika Isac a stârnit un val de entuziasm pe internet și a atras atenția publicului, făcând ca butonul de redare de pe YouTube să fie apăsat în mod repetat. Reacțiile la piesa ei au depășit chiar și popularitatea manelelor în topurile muzicale.

La doar 23 de ani, cântăreața a generat o explozie de reacții pe platformele de socializare cu lansarea noului său single, intitulat "Macarena".

Cântăreața a explicat cine este Mirel din Turnul Măgurele.

"Mirel din Turnul Măgurele este genul care are păreri despre orice. Este acela care în momentul când a venit COVID era medic, care atunci când sunt alegeri e politician. Practică sportul datul cu părerea pentru că el știe, este expert în feminism și misandrism și misoginism.

El este Mirel din Turnul Măgurele, cel care are o opinie despre orice, iar el nu este suficient de documentat încât să aibă o opinie. Sunt foarte multe lucruri despre care și eu vorbesc în piesă care nu sunt subiective, nu poți avea o părere dacă sunt corecte sau greșite. Acesta e Mirel din Turnul Măgurele, păreri multe și degeaba.

Am avut reacții după melodie de la tipul acesta de om, chiar dacă sunt convinsă că majoritatea dintre ei dacă ar fi față în față cu mine nu și-ar putea susține argumentul", a explicat Erika Isac, pentru Paginademedia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel