Celine Dion spune că fiii ei o stimulează să lupte împotriva sindromului „Stiff-Person”: Au pierdut deja un părinte

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Celine Dion spune că fiii ei o stimulează să lupte împotriva sindromului „Stiff-Person”: Au pierdut deja un părinte/Instagram
Celine Dion spune că fiii ei o stimulează să lupte împotriva sindromului „Stiff-Person”: Au pierdut deja un părinte/Instagram

Într-un interviu captivant acordat revistei PEOPLE pentru cel mai recent articol de copertă, celebritatea se deschide cu privire la procesul său de găsire a forței pentru a-și sprijini copiii în timpul luptei sale brutale cu problemele de sănătate.

În ciuda încercărilor și a problemelor grave de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, Céline Dion continuă să impresioneze și să inspire fanii din întreaga lume prin curajul și rezistența ei incontestabilă.

În cele mai dificile momente, celebra artistă - diagnosticată cu o tulburare autoimună și neurologică rară, sindromul stiff-person, în august 2022, aproape șase ani după ce soțul ei, René Angélil, a pierit în urma unei boli de gât - dezvăluie în exclusivitate pentru PEOPLE în cel mai recent număr de copertă (disponibil în magazine vineri, 14 iunie) că își găsește forța în și pentru cei trei fii ai săi.

Deși Dion, mama lui René-Charles, în vârstă de 23 de ani, și a gemenilor Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, a luptat cu misterioase probleme de sănătate începând cu mijlocul anilor 2000, simptomele ei - printre care se numără spasme musculare severe, dificultăți de mers și respirație - s-au agravat dramatic în anii care au precedat diagnosticul de SPS.

"La un moment dat, abia puteam să merg și îmi lipsea foarte mult să trăiesc. Copiii mei au început să observe. Mi-am spus: 'Bine, au pierdut deja un părinte. Nu vreau ca ei să fie speriați'", dezvăluie Dion, în vârstă de 56 de ani, care dezvăluie detalii despre călătoria sa într-un documentar Prime Video, intitulat "I Am: Celine Dion" (difuzat la nivel global pe 25 iunie), regizat de Irene Taylor, nominalizată la premiul Oscar. "Le-am comunicat: 'Ai pierdut tatăl, [dar] mama are o afecțiune și este diferită. Eu nu voi muri. Este ceva cu care voi învăța să trăiesc.'"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel