Celine Dion s-a emoționat până la lacrimi în timpul discursului de la premiera documentarului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: captura video Instagram @Celine Dion
FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Celine Dion a fost copleșită de emoție în timp ce și-a prezentat documentarul "I Am: Celine Dion" la o proiecție din New York, luni seara.

Cunoscuta interpretă a hitului "My Heart Will Go On" a fost întâmpinată cu o ovație entuziastă în picioare când a urcat pe scena de la Alice Tully Hall pentru a-și introduce viitorul documentar difuzat pe Prime Video.

După ce aplauzele îndelungate s-au domolit, celebra artistă canadiană a ținut un discurs de 10 minute, marcat de lacrimi și pauze frecvente pentru a-și aduna emoțiile.

"Am atât de multă recunoștință să vă întâmpin pe toți în această seară," a spus Dion publicului. "Aceasta este, de departe, cea mai mare mulțime pe care am avut-o în ultimii câțiva ani."

Celine Dion a început să plângă în timp ce spunea: "Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt să am fanii mei în viața mea. Vă mulțumesc."

Fiul ei cel mare, René-Charles Angélil, a urcat apoi pe scenă pentru a-i oferi o batistă și un sărut pe obraz.

Ea a continuat: "Vă mulțumesc tuturor, din adâncul inimii mele, pentru că faceți parte din călătoria mea. Acest film este scrisoarea mea de dragoste pentru fiecare dintre voi. Sper să vă revăd pe toți foarte, foarte curând."

Documentarul "I Am: Celine Dion" detaliază lupta artistei cu sindromul persoanei rigide (SPS), o tulburare neurologică rară care provoacă rigiditate musculară și spasme, împiedicând-o să mai cânte.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel