Celine Dion, dezvăluiri după anularea concertelor: Prioritatea ei este sănătatea

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Facebook / Celine Dion
Sursa: Facebook / Celine Dion

Potrivit unei surse apropiate cântăreței, la scurt timp după anunțul oficial al lui Celine Dion privind anularea concertelor din turneul "Courage", dezvăluirile au fost făcute în legătură cu decizia acesteia, conform informațiilor publicate de People.

În decembrie, vedeta pop în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Săptămâna trecută, Dion a anunțat  că „nu a putut să se pregătească așa cum ar fi trebuit și să efectueze restul turneului” din cauza acestei afecțiuni, anulând toate concertele programate în turneu până în aprilie 2024.

Acum, o sursă a declarat pentru People că decizia a fost luată în interesul fanilor ei. „Scopul este ca ea să plece din nou în turneu, cu siguranță, dar când ce se va simți mai bine”. „În acest moment se concentrează pe sănătatea ei. Nu putea să continue să amâne spectacolele, nu ar fi fost corect pentru fani”.

„Pe măsură ce lumea a ieșit din pandemie, Celine a continuat să fie tratată pentru o afecțiune medicală ce o împiedică să facă performanță. Celine lucrează la recuperarea ei”, se arată în comunicatul dat publicității săptămâna trecută de echipa artistei.

„Avem toată speranța că într-o zi, curând, Celine va putea veni în toate aceste orașe din Europa pentru a cânta pentru fanii ei minunați, dar acel moment pur și simplu nu este acum”. „Echipa medicală a lui Celine continuă să o evalueze și să trateze afecțiunea”, se mai precizează în declarație.

Dion și-a cerut scuze susținătorilor săi pentru anuarea concertelor, reiterând că „nu renunță”.

„Îmi pare atât de rău că vă dezamăgesc pe toți din nou... și chiar dacă asta îmi rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul până când sunt cu adevărat gata să mă întorc pe scenă... Nu renunț. … Abia aștept să va revăd! – Celine”, a scris ea pe Twitter.

Celine a dezvăluit în urmă cu câteva luni că a fost diagnosticată cu teribila boală neurologică rară și incurabilă care poate provoca spasme musculare debilitante.

„M-am confruntat cu probleme de sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să fac față acestor provocări și să vorbesc despre toate acestea”, a spus ea atunci. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel