Celia, probleme mari de sănătate cu doar câteva zile înainte de a naște: Mă trezesc pe timp de noapte din 40 în 40 de minute

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Celia, sursa foto Instagram
Celia, sursa foto Instagram

Celia mai are foarte puțin și își va putea strânge la piept fetița. Care este starea de sănătate a vedetei?

Celia se confruntă cu probleme mari de sănătate chiar înainte de a naște. Vedeta se pregătește să devină mămică pentru a doua oară și va aduce pe lume peste doar câteva o fetiță. Aceasta spune că așteaptă cu nerăbdare să își strângă micuța la piept. 


Celia se plânge că are dureri mari chiar înainte de a naște. Vedeta spune că nu poate dormi deloc noaptea și se trezește din 40 în 40 de minute. Cântăreața spune că are o burtă foarte mare și sarcina îi apasă pe un nerv, iar asta îi cauzează dureri îngrozitoare. 


„Este o perioadă destul de grea. Sunt ultimele zile înainte de a naște. Burtica mea este imensă, abia dorm. Din 40 în 40 de minute mă trezesc pe timp de noapte pentru că sarcina mea apasă pe un nerv și sunt niște dureri foarte puternice, destul de puternice chiar. Mai am foarte puțin și trece și asta. Abia aștept!”, le-a povestit Celia fanilor de pe Instagram.


Celia a dezvăluit deja care va fi numele fetiței ei. Împreună cu soțul au ales ca pe mezina familie să o cheme Clara Maria. Vedeta spune că în ciuda problemelor de sănătate a reușit să îi amenajeze camera fetiței și este foarte entuziasmată de marele eveniment.

 
„Voi naște prin cezariană și o va chema Clara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică”, a declarat artista recent.


Celia se retrage din muzică. De ce a luat vedeta această hotărâre radicală: „Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”


”Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor”. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel