Celebritățile anului 2022. Vedetele care vor MARCA acest an

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Celebritățile anului 2022. Vedetele care vor MARCA acest an
Celebritățile anului 2022. Vedetele care vor MARCA acest an

Dacă 2021 a fost anul lui Taylor Swift sau al Kamalei Harris, anul 2022 se anunţa unul extrem de interesant pentru Britney Spears, Kristen Stewart, Celine Dion sau pentru cuplul Ben Affleck şi Jennifer Lopez.

Celine Dion ar trebui să revină pe scenă anul acesta cu o serie de concerte din turneul Courage World”, după ce în 2021 a acuzat mai multe probleme de sănătate.

Ieşită de sub tutela de 13 ani a tatălui ei, Britney Spears este liberă să îşi trăiască la 40 de ani viaţa aşa cum va vrea. Rămâne de văzut ce decizii va lua artista în privinţa carierei, dar şi a vieţii ei private.

Lady Gaga a revenit pe marile ecrane cu rolul principal din filmul “The House of Gucci”. La 3 ani distanţă de la succesul cu “A Star Is Born”, Lady Gaga şi-ar putea trece anul acesta noi premii în palmares după Oscarul acordat pentru melodia “Shallow”.

Artistul care a CÂȘTIGAT cei mai mulți BANI în 2021

Kristen Stewart o interpretează pe Prinţesa Diana în filmul “Spencer”, iar prestaţia sa a primit numeroase aprecieri. Va fi recompensată actriţa cu un premiu major pentru acest rol?

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au regăsit în 2021 după 17 ani, iar idila lor a fost o mare surpriză. Cuplul şi-a acordat o a doua şansă, iar lucrurile ar putea deveni şi mai serioase în 2022.

Anul 2022 ar putea fi anul revenirii Prinţesei Charlene, care se reface acum după mai multe luni petrecute în Africa de Sud unde a trecut prin intervenţii chirurgicale la nivelul urechii. Prinţesa suferă de epuizare fizică şi emoţională, însă este de aşteptat ca până în vară să revină la Monaco şi să îşi reia atribuţiile.

Actriţa Reese Witherspoon revine în anul 2022 în rolul Blondei de la Drept, care a făcut-o celebră.  Elle Woods va putea fi văzută pe marile ecrane începând din luna mai 2022.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel