Artistul care a CÂȘTIGAT cei mai mulți BANI în 2021

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Facebook / Bruce Springsteen
Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Anul 2021 a fost unul extrem de dificil pentru industria muzicală, grav afectată de pandemie. Însă el este artistul care a câștigat cei mai mulți bani!

El este Bruce Springsteen, cel mai bine plătit muzician din 2021.

Potrivit revistei Rolling Stone, muzicianul în vârstă de 72 de ani a câştigat anul trecut 590 de milioane de dolari, cei mai mulţi provenind din vânzarea catalogului sau muzical.

În luna decembrie, Sony a plătit 550 de milioane de dolari pentru a obţine drepturile asupra muzicii lui Bruce Springsteen. Artistul a obţinut restul sumei din concertele pe care le-a susţinut pe Broadway şi din podcastul cu Barack Obama.

Motivul pentru care Celine Dion are probleme de sănătate în ultima vreme

Pe locul 2 al clasamentului s-a plasat Jay-Z, care a câştigat 470 de milioane de dolari. Banii, în cazul lui, au venit din vânzarea unor acţiuni pentru brand-ul său de şampanie şi din streaming.

În continuarea topului îi întâlnim pe Paul Simon (260 milioane de dolari), Ye alias Kanye West (250 de milioane), Ryan Tedder (200 de milioane), Red Hot Chili Peppers (145 de milioane), Lindsey Buckingham (100 de milioane), Mötley Crüe (95 de milioane) şi Blake Shelton (83 de milioane).

Pe locul 10 o găsim pe Taylor Swift, cu 80 de milioane, artista lansând noi versiuni ale abumelor Red şi Fearless şi a încheiat câteva contracte de publicitate.

O colaborare la care nimeni nu se aştepta! Top modelul Heidi Klum şi rapper-ul Snoop Dogg au lansat o melodie împreună.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel