Celebrităţi care au respins onoarea de a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Celebrităţi care au respins onoarea de a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame/Fotografie de la Ekaterina Belinskaya
Celebrităţi care au respins onoarea de a avea o stea pe Hollywood Walk of Fame/Fotografie de la Ekaterina Belinskaya

Să obții o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood este un obiectiv dorit de multe vedete. Cu toate acestea, există excepții! Unele celebrități au refuzat să permită numele lor să fie imortalizate pe străzile din Los Angeles. Printre aceste vedete se numără George Clooney și Prince.

Hollywood Walk of Fame se întinde de-a lungul bulevardului Hollywood din Los Angeles, California, și conține peste 2.600 de stele, amplasate la distanțe de 1,8 metri una de cealaltă, pe trotuare. Britney Spears, Christina Aguilera, Louis Armstrong, Keanu Reeves, Elton John, Nicole Kidman și Frank Sinatra sunt doar câteva dintre celebritățile care au astfel de stele. Procesul de selecție nu este deloc simplu. Un potențial candidat trebuie să fie nominalizat, să plătească o taxă de 40.000 de dolari pentru construirea și întreținerea stelei și să treacă printr-o examinare riguroasă a carierei, premiilor și activităților caritabile. În cazul în care sunt acceptați, vedeta trebuie să participe la ceremonia de primire a stelei, altfel riscă să-și piardă locul în Walk of Fame.

Majoritatea celebrităților sunt onorate să primească o astfel de distincție, iar sute de mii de turiști se fotografiază cu stelele lor. Cu toate acestea, există și excepții notabile.

Madonna

Ascensiunea Madonnei din perioada anilor 1900 a fost impresionantă, ea în sine fiind considerată a fi o adevărată stea. Este o artistă completă şi nu este de mirare că oamenii i-au propus o stea proprie pe bulevardul Hollywood Walk of Fame, însă Madonna nu a fost interesată de propunere. Cântăreaţa nu a vorbit niciodată despre asta şi încă nu există informaţii dacă a primit după refuzul său o nouă prounere pentru a câştiga o stea.

George Clooney

Un actor de renume precum George Clooney nu are un loc pe Walk of Fame, ceea ce poate surprinde mulți fani. Cu mulți ani în urmă, actorul a primit o nominalizare, dar a ales să o refuze. De-a lungul timpului, autoritățile i-au făcut mai multe propuneri, însă George Clooney nu a dorit niciodată să accepte ofertele. Dacă te întrebi de ce nu există o stea pe Walk of Fame cu numele lui George Clooney, nu ești singur! Această întrebare a fost adresată atât de femei, cât și de bărbați. „Primim întrebări legate de acest lucru și din partea bărbaților și din partea femeilor. George a fost selectat acum câțiva ani, dar se pare că are un program extrem de încărcat. George, dacă citești acest lucru, te rugăm să ne suni și vom stabili o dată!”, a scris Ana Martinez, producătorul ceremoniilor Walk of Fame, pe site-ul lor oficial.

Al Pacino

Unii actori au acceptat nominalizare pentru Walk of Fame, dar nu au stabilit niciodată o dată pentru ceremonia de revendicare. Este şi cazul lui Al Pacino, una dintre cele mai mari vedete din industria cinematografică. Al Pacino a avut o stea pe bulevard, dar se pare că acesta nu a avut niciodată timp să îşi programeze o ceremonie, aşa că el şi-a pierdut în timp celebra stea.

Whitney Houston

Mulți ar fi surprinși să afle că Whitney Houston nu are o stea pe Walk of Fame, deși este considerată una dintre cele mai mari cântărețe din generația sa. Se pare că există un motiv bine întemeiat pentru această absență: Whitney nu dorea ca numele ei să fie calcat de către oameni. Managerul și cumnata ei, Pat Houston, a declarat pentru The New York Times: "Pur și simplu, ea nu dorea ca oamenii să meargă pe numele ei".

Prince

După ce muzicianul Prince a trecut în neființă în 2016, mulți oameni au observat că acesta nu avea o stea pe Walk of Fame. Abia atunci a devenit evident acest lucru. În încercarea de a-l onora, unii fani i-au improviza o stea, iar imaginile de la acest eveniment au devenit virale. Prince a primit de fapt două nominalizări pentru a avea o stea pe Walk of Fame, în 1999, însă a refuzat să participe la ceremonii, exprimând că nu era pregătit pentru astfel de onoruri. Ana Martinez, producătorul ceremoniilor Walk of Fame, a declarat: "Prince era pe lista mea de dorințe, dar el simțea că momentul potrivit nu a sosit."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel