Cele mai nerăbdătoare semne zodiacale. Nu trebuie să le lași să aștepte

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Andrey Zvyagintsev
Sursa foto: unsplash, autor Andrey Zvyagintsev

Răbdarea poate fi o virtute, dar este, de asemenea, o calitate evazivă pe care puțini oameni din lumea modernă par să o aibă. Iar atunci când ești unul dintre semnele zodiacale nerăbdătoare, chiar și așteptarea pentru a-ți citi horoscopul poate părea o eternitate.

1. Berbec

Berbecii urăsc să aștepte. Urăsc să fie redirecționați, încetiniți sau să li se spună să ia o pauză. Dacă vor ceva, îl vor chiar acum. Șoferii lenți sunt cei mai răi - de fapt, oricine care durează prea mult timp la ceva este cel mai rău. Dacă le ia mai mult de 20 de secunde pentru ca computerul sau telefonul lor să se repornească, practic fac implozie. Orice lucru care necesită timp pentru a se realiza nu este pentru ei. Nu se descurcă bine cu îmbibarea, tratarea, marinarea, luarea în considerare a tuturor faptelor înainte de a decide sau luarea lucrurilor încet.


2. Balanță

Cu tot farmecul și grația lor, ai crede că Balanțele ar avea răbdarea unui sfânt, dar, din păcate, nu este cazul. Sunt la fel de nerăbdătoare ca oricine. Dacă cuiva îi ia prea mult timp să răspundă la un text sau la un mesaj, Balanța se enervează extrem de tare. Ei aleargă la o frecvență ridicată și devin foarte agitați dacă sunt forțați să încetinească. Acum, dacă ceva nu se întâmplă atât de repede pe cât le-ar plăcea, nu vor mesteca persoana responsabilă pentru întârziere; nu, este mai probabil să își rețină furia.


3. Săgetător

Vrei să vezi cât de nerăbdător poate deveni un Săgetător? Să-și amâne zborul, să le întârzie trenul sau să le întârzie orice metodă de călătorie. Dintr-o dată, Săgetătorul fericit și exuberant nu mai este atât de răbdător. Dacă sunt pe cale să aibă parte de una dintre aventurile lor, ultimul lucru pe care vor să îl facă este să aștepte. Sunt atât de multe ore în zi, iar aceasta este deja plină pentru Săgetător, așa că, dacă metoda lor de transport este suspendată, chiar dacă este un motiv întemeiat, vor deveni extrem de nerăbdători.


4. Leu

Deși sunt oameni minunați și curajoși, Leii nu sunt cei mai răbdători oameni din carte. Ei au foarte mult o atitudine de "trebuia să se întâmple ieri". Ei vor satisfacție și o vor acum. Leii nu fac bine jocul așteptării și pot fi incredibil de încăpățânați. Dacă nu faci ceva suficient de repede, ei vor prelua controlul și vor face singuri. Ei sunt cei care vor suna și se vor plânge dacă nu și-au primit pizza în timpul promis. Dacă un Leu primește ocolul, va merge pur și simplu la vârf. 


5. Vărsător

Nu știu cum reușesc să o facă, dar oamenii par să presupună că, deoarece Vărsătorii sunt atât de altruiști, trebuie să fie răbdători. Cu toate acestea, Vărsătorul are foarte puțină răbdare. Ei vor să facă lumea un loc mai bun, iar o modalitate de a face asta ar fi să scape de toate lucrurile care necesită răbdare. Vărsătorii pot fi extrem de inteligenți și buni la rezolvarea problemelor, dar nu au reușit să schimbe ceasurile interioare ale oamenilor sau să manipuleze timpul. Este nevoie de toată energia pe care o au pentru a nu-și arunca laptopul de perete atunci când Netflix-ul se oprește să facă buffer sau când computerul lor durează prea mult să se actualizeze.

6. Gemeni

Este ușor de înțeles de ce Gemenii nu sunt atât de răbdători - se pot plictisi ușor, iar când se plictisesc, vor o schimbare chiar în acest minut. Lipsa lor de răbdare îi poate face să lase proiecte neterminate, angajamente nerealizate și promisiuni nerespectate. Gemenii nu vor să fie lăsați să aștepte, iar dacă ceva implică apăsarea butonului de pauză, își vor pierde interesul. Cu toate acestea, ei încearcă să fie mai răbdători, doar că nu este atât de amuzant sau interesant să fie de acord cu lucruri care necesită atât de mult timp. Le place conversația, dar dacă gândurile tale sunt o încurcătură și îți este greu să le scoți, Gemenii își vor pierde răbdarea și vor începe să îți termine propozițiile, dar într-un mod plăcut.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel