Cel mai îndepărtat loc de muncă din lume angajează din nou! Lucrătorii trăiesc alături de pinguini

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Pixabay
Fotografie de la Pixabay

Dacă îți plac pinguinii mai mult decât oamenii, acest loc de muncă extrem de departe și ar putea fi jobul potrivit pentru tine și, din fericire, se fac din nou angajări - dar nu este pentru cei slabi de inimă.

Cel mai îndepărtat loc de muncă din lume este disponibil, dar va trebui să fiți un fan al pinguinilor și să nu vă deranjeze prea tare spațiul personal, potrivit DailyStar.

"Penguin Post Office" din Port Lockroy, pe insula Goudier, în largul Peninsulei Antarctice, caută cinci membri ai personalului care să locuiască acolo din noiembrie până în martie. Aceștia vor avea o serie de responsabilități, printre care ștampilarea a aproximativ 80.000 de trimiteri poștale, îngrijirea unor obiecte precum un vechi gramofon cu clape de vânt și curățarea locului unde stau pinguinii.

Port Lockroy, cunoscută și sub numele de "Baza A", a fost înființată în 1944 ca parte a unei misiuni guvernamentale secrete în Antarctica. Ulterior, a fost numită sit istoric și monument istoric nr. 61 în 1994, în temeiul Tratatului Antarcticii.

De când o echipă de la British Antarctic Survey i-a renovat clădirile în 1996, acesta este deschis pentru vizitatori în fiecare vară. În jur de 18.000 de turiști fac călătoria în fiecare an cu nave de croazieră și bărci, relatează The Mirror.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel