Cearta GROAZNICĂ dintre Madonna și Prince: Am produs mai multe hituri decât are Madonna copii

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert
Madonna cere respingerea procesului intentat de spectatorii de la concert

Potrivit Song Meanings and Facts, Prince a compus hitul "When Doves Cry" cu referire la relația eșuată pe care a avut-o cu Susan Moonsie, care a fost partenera sa între 1980 și 1985. Cu toate acestea, aceeași piesă ar fi putut reflecta la fel de bine relația complexă pe care artistul a avut-o cu Madonna.

Revista Rolling Stone confirmă că cele două superstaruri au avut puternice neînțelegeri datorită relației lor intime din anii '80 și niciunul dintre ei nu a încercat să ascundă aceste conflicte. În ciuda faptului că relația lor romantică nu a rezistat mult timp, aceștia au continuat să se confrunte reciproc ani la rând.

Este clar că cei doi au fost starurile dominante ale anilor '80, iar îmbinarea vieții lor personale, nu a celei profesionale, a fost subiectul de interes. Cuplarea lui Prince cu Madonna a stârnit entuziasmul fanilor și a presei vremii. Din păcate, această relație nu a rezistat mult, iar sfârșitul idilei lor a generat o continuă tensiune între ei.

Cat Glover, apropiata creatorului hitului "Purple Rain" și dansatoarea sa de lungă durată, a amintit de o cină intimă organizată de Prince acasă la el, cu scopul de a o surprinde plăcut pe Madonna. Potrivit revistei GQ, Regina Pop nu a fost impresionată de eforturile colegului și iubitului său, exprimându-și nemulțumirea imediat ce a ajuns acasă.

"Madonna își exprima nemulțumirea fără încetare. Se plângea că era prea frig în Minneapolis și dorea să se întoarcă acasă. În acea seară, totul era pregătit pentru o petrecere specială în cinstea ei. Cu toate acestea, ea a luat pur și simplu decizia de a pleca", a relatat Cat.

Când Prince a decis să pună capăt relației cu Madonna, aceasta a reacționat într-un mod lipsit de eleganță - a comentat asupra înălțimii sale reduse, dezvăluie Far Out. Cu toate că Prince avea un succes enorm și o prezență impunătoare pe scenă, înălțimea sa era de doar 1,57m, conform informațiilor de la Heightline. Cu toate acestea, critica legată de înălțime este la fel de nepotrivită precum ar fi fost critica la adresa greutății divei! O abordare la fel de nepoliticoasă, nu credeți?

După ce Prince i-a comunicat că relația lor s-a încheiat, Madonna a izbucnit în strigăte către el: "Cum îți permiți să mă părăsești pe mine?! Nu înțelegi cine sunt eu?!" și a continuat luând în derâdere înălțimea sa redusă, maniera în care mânca și alte obiceiuri pe care le considera, pretins, neplăcute.

În anii care au urmat, ambii și-au lansat săgeți unul către celălalt. Revista Rolling Stone își amintește cum, în 2007, Prince se afla pe scenă în Londra și, în mijlocul încurajărilor entuziaste ale fanilor, a declarat publicului: "Am atins succesul de nenumărate ori, până la punctul în care nici nu înțeleg cum puteți să țineți pasul cu mine. Am produs mai multe hituri decât are Madonna copii!"

În timp, tensiunea dintre ei s-a diminuat treptat. De fapt, în 2016, Madonna și Stevie Wonder i-au adus un omagiu lui Prince la ceremonia Billboard Music Awards, în urma trecerii premature și triste a artistului. După ce a aflat de dispariția fostului ei partener, Madonna a postat pe contul său personal de Twitter: "El a schimbat în mod fundamental lumea! O pierdere devastatoare! Sunt învăluită în tristețe!", conform informațiilor din Morning Sun.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel