Cea mai norocoasă zi în luna noiembrie 2023, pentru semnul tău zodiacal

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Mult noroc!
Mult noroc!

Cea mai norocoasă zi din noiembrie 2023 pentru tine, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 22 noiembrie 


Energie conducătoare: Soarele în Săgetător, stăpânul celei de-a noua case a norocului. 

Pe măsură ce Soarele se deplasează în Săgetător, alăturându-se lui Mercur și Marte, te poți aștepta ca lucrurile să ia avânt în viața ta în cel mai pozitiv mod. Acest tip de energie aduce multe oportunități sau oferte noi la orizont, așa că păstrarea încrederii necesare pentru a-ți urmări visele este esențială.   

Cel mai important lucru în timpul acestei schimbări este să crezi că totul se întâmplă pentru binele tău suprem și să nu alegi niciodată confortul în locul aventurii. Tot ceea ce atingeți are potențialul de a se transforma în aur. Trebuie doar să nu vă fie teamă să vă asumați o șansă pentru a primi tot ceea ce v-ați dorit vreodată.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, stăpânul casei tale de valoare 

Finanțele și banii devin centrul atenției pe măsură ce Luna Plină în Gemeni atinge punctul culminant la sfârșitul lunii. Casa ta de valoare reprezintă ceea ce este cel mai important pentru tine și resursele financiare pentru a te asigura că îți poți trăi viața dorită. Cu Luna Plină în Gemeni atingând apogeul, acesta este un moment în care ceva se va concretiza pentru a aduce o mai mare abundență financiară în viața ta, fie printr-o oportunitate de carieră, fie printr-o nouă direcție pe calea vieții tale.  


Cea mai mare valoare este întotdeauna ceea ce îți aduce cea mai mare împlinire. Cu toate acestea, este, de asemenea, vorba de a te asigura că ai mijloacele necesare pentru a o îmbrățișa din punct de vedere financiar. Căutați modul în care vă puteți alinia valoarea financiară cu valoarea de sine interioară pentru a maximiza oportunitățile norocoase care vă așteaptă.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

Energie călăuzitoare: Saturn direct în Pești, stăpânul celei de-a zecea case a carierei dvs. 

În ceea ce privește cariera ta, ai reflectat asupra a ceea ce ai nevoie de la locul de muncă pentru a te simți cu adevărat împlinit. Pe măsură ce Saturn a intrat în această zonă a vieții tale, a devenit mai concentrat pe ceea ce este scopul tău în această viață decât să urci pe scara corporației sau să încerci să primești succesul în alt mod.  


Ești ghidat să te concentrezi mai mult pe ceea ce simți că trebuie să faci, mai degrabă decât să continui cu ceea ce ai nevoie sau ești obligat să faci. Pe măsură ce Saturn staționează direct, caută ceea ce ai învățat, cum să-ți valorifici la maximum talentele și apoi fii gata să îmbrățișezi oportunități noi și interesante.  

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 4 noiembrie 

Energie conducătoare: Saturn direct în Pești, stăpânul celei de-a noua case a norocului. 


Energia Peștilor guvernează cea mai norocoasă parte a vieții tale, inclusiv abundența, spiritualitatea, educația și călătoriile. Pe măsură ce Saturn staționează direct aici, este timpul să transformi ceea ce ai învățat în binecuvântarea pe care ai sperat să o primești. În acest spațiu, noi oportunități te vor invita să ieși din zona ta de confort sau pot implica chiar călătorii. 

Amintirea esențială este să realizezi că totul se întâmplă pentru tine și să vezi aceste noi evoluții pentru a ajunge la viața la care ai visat, în loc să te simți frustrat pentru că sunt prea multe de ales sau înseamnă că este necesară o schimbare. Asumă-ți riscul pentru că viitorul tău sine îți va mulțumi.

Leu
(23 iulie - 22 august) 


Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 8 noiembrie 

Energie conducătoare: Venus în Balanță, stăpânul celei de-a treia case a ta, cea a comunicării. 

Pe măsură ce Venus în Balanță îți luminează viața, concentrează-te asupra modului în care vorbești cu tine însuți și comunici cu ceilalți. Cele mai norocoase momente vor veni prin conversațiile pe care le ai cu ceilalți. Sunteți înzestrat cu un mod de a vorbi pentru a atrage și a vă crea viața dorită, dar acest lucru poate însemna să renunțați la ego-ul dvs.  

În loc să vă simțiți atașați de faptul că lucrurile vor ieși într-un anumit fel, eliberați controlul asupra modului în care va arăta abundența sau binecuvântările și acordați-vă cu energia atracției. Cu cât transmiteți mai multă diplomație și înțelegere și sunteți dispuși să lucrați cu ceilalți, cu atât vă veți simți mai norocoși.  


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, stăpânul casei a zecea a carierei tale. 

Luna Plină în Gemeni aduce un moment incredibil de fructificare a carierei tale, deoarece poți culege roadele muncii depuse în trecut și te simți încrezător că te îndrepți spre succes. Gemenii implică adesea echilibrul dintre sinele tău uman și cel spiritual, așa că fii conștient de faptul că accepți ceva doar pentru că plata este bună, față de ceva care îți aduce beneficii reale pentru suflet.  


Această lunare va fi semnificativă pentru tine pentru a culege roadele muncii tale și pentru a te rededica la ceea ce urmează, onorând ceea ce ai învățat recent. Cu cât îți poți crea o carieră care să îți alimenteze plăcerea generală față de viață, cu atât mai mult vei găsi adevărata împlinire pe care o cauți.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 27 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Plină în Gemeni, stăpânul celei de-a noua case a norocului. 


Este timpul să ieșiți din lumina reflectoarelor și să vă îmbrățișați cu adevărat puterea interioară, deoarece Luna Plină în Gemeni aruncă o aură de aur asupra a tot ceea ce există în viața dvs. Oricât de mult ai vedea lucrurile ca pe un echilibru al lucrului împreună pentru binele suprem, există momente în care universul îți va cere să pășești tu însuți în lumină. Te rog să nu te simți ca și cum ar trebui să-i atragi pe alții în lumina norocoasă a reflectoarelor tale acum, mai ales că a învăța să o îmbrățișezi pentru tine este una dintre lecțiile pe care trebuie să le stăpânești în această viață.  

Fiecare strălucește în mod unic și, deși poate că te-ai reținut de la a profita de noi oportunități, acum este momentul să lași cu adevărat adevărul tău să vorbească de la sine, pe măsură ce îți revendici destinul divin.  

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 22 noiembrie 

Energie conducătoare: Soarele în Săgetător, stăpânul celei de-a doua case a valorii tale. 

În luna următoare se va pune accent pe valoare, deoarece afluxul de energie din Săgetător cu Soarele, Mercur și Marte te va face să reflectezi dacă ai suficiente resurse financiare pentru a trăi viața la care visezi. În timp ce vi se va cere să vă ocupați de unele detalii foarte necesare, există, de asemenea, o oportunitate semnificativă de care puteți profita. Uneori, te poți convinge să nu primești ceea ce meriți cel mai mult pentru că pui prea multe întrebări, dar ajungi să amâni ceea ce îți dorești cel mai mult.  

Ocupă-te acum de detaliile tale financiare, iar apoi nu-ți fie teamă să îmbrățișezi schimbarea pentru a crea abundența financiară care îți va permite să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion, stăpânul celei de-a douăsprezecea case a viselor și intuiției tale 

Pe măsură ce începe sezonul zodiei tale, este esențial să te reconectezi cu sinele tău interior. Scorpionul guvernează cele mai profunde părți ale psihicului tău, în timp ce ești încurajată să îți îmbrățișezi darurile intuitive sporite. Atunci când te oprești să te gândești la ceea ce simți că îți este destinat, aceste idei și gânduri nu sunt doar capricii întâmplătoare, ci vocea divinului care îți vorbește.  

Acordă-ți liniștea de care ai nevoie pentru a-ți onora intuiția, mai ales în ceea ce privește schimbările pe care trebuie să le faci, astfel încât să trăiești mai aliniat cu adevărul tău. Cu cât faci mai mult, cu atât mai mult universul îți poate dezvălui oportunitățile norocoase care să te ajute să îți duci viața la nivelul următor.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 8 noiembrie 

Energie conducătoare: Venus în Balanță, stăpânul celei de-a zecea case a carierei și a imaginii publice. 

Cariera ta va lua avânt cu o nouă promovare sau într-o direcție nouă și interesantă. Energia Balanței domină chestiunile din viața ta profesională, așa că, în timp ce sezonul zodiacal anterior te-a ajutat să faci pași într-o direcție pozitivă, luna următoare te va ajuta să culegi recompensele financiare pe care le cauți. Așteaptă-te la o oportunitate sau o ofertă interesantă cât timp Venus se află în Balanță și încearcă să fii suficient de flexibil și deschis la minte pentru a o profita.  

Universul nu te poate binecuvânta cu abundența pe care o cauți dacă încă încerci să controlezi rezultatul. Această nouă evoluție în cariera ta nu se referă doar la abundența financiară, ci la faptul că în sfârșit ești văzut în lumina profesională pentru care ai muncit atât de mult. Tot ce trebuie să faci acum este să primești ceea ce este deja al tău.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Miercuri, 8 noiembrie 

Energie conducătoare: Venus în Balanță, stăpânul celei de-a noua case a norocului. 

Balanța guvernează temele legate de noroc și abundență în viața ta, în timp ce Venus se concentrează pe chestiuni legate de inimă, finanțe și imobiliare. Aceasta ar putea fi luna în care vă decideți să întreprindeți o nouă dezvoltare pe plan intern, fie că este vorba de renovări, de mutare sau chiar de achiziționarea unei noi case. Tot ceea ce este legat de un nou capitol cu o mai mare abundență îți luminează viața. Trebuie să te asiguri că nu lași trecutul să te descurajeze de la măreția care te așteaptă.  

Pe măsură ce treci prin această nouă energie, permite-ți să te întorci la visele pe care le-ai avut pentru viața ta, mai degrabă decât la influențele exterioare ale altora. Cu cât îți onorezi mai mult adevărul tău divin, autentic, cu atât mai ușor va fi să îmbrățișezi acest nou și strălucitor capitol din viața ta.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 13 noiembrie 

Energie conducătoare: Luna Nouă în Scorpion, stăpânul celei de-a noua case a norocului.  


Energia Scorpionului te ajută să te ghidezi înainte în cele mai inedite moduri, deoarece domină temele legate de noroc, abundență, călătorii și noi oportunități. Există, de asemenea, o latură profund spirituală în această parte a vieții tale, și chiar a Scorpionului, deoarece este semnul care reprezintă transformarea și alchimia. Pe măsură ce Luna Nouă răsare în Scorpion, vei avea parte de un proces de renaștere personală care te reintroduce în lumea din jurul tău.  

După ce te-ai interiorizat și ai făcut o mare vindecare, ești brusc pregătit să îmbrățișezi o nouă dragoste, oportunități de călătorie și chiar o relație spirituală mai profundă cu divinul. Nu pierdeți timpul întrebându-vă dacă este real, deoarece noile oportunități se revarsă. Și, în schimb, ai încredere că este tot ceea ce ai meritat întotdeauna.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel