Cea mai norocoasă zi din luna martie 2024 pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Freepik.com
Sursa foto: Freepik.com

Iată care este cea mai norocoasă zi a lunii martie, pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 martie, Sezonul Berbecului în casa ta de sine. 

Sezonul zodiei tale luminează luna martie, împreună cu întoarcerea ta solară. Mercur și Soarele îți vor lumina casa sinelui, în timp ce o colecție de planete în Pești te va ajuta să te conectezi cu sinele tău interior. Aceasta fuzionează visele și intuiția ta cu autovalidarea și convingerile care te pot ajuta să le transformi în realitate.  

Atunci când crezi în visele tale și onorezi aceste gânduri interioare, manifești mai mult din viața pe care ți-o dorești.

Întoarcerea ta solară coincide cu Anul Nou astrologic, marcând un moment important al anului în care îți permiți să o iei de la capăt -de data aceasta, cu intenția de a urma cu adevărat calea viselor tale.

Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 martie, Luna Nouă în Pești în sectorul tău de dorințe 


Energia Peștilor guvernează sectorul dorințelor tale, ceea ce evidențiază, de asemenea, nevoia de a reflecta asupra conexiunilor pe care le folosești în viața ta. Cu doar câteva luni în plus în care Jupiter se află în semnul tău de Taur, este timpul să iei taurul de coarne, ca să spunem așa, și să faci cu adevărat ca această energie să lucreze pentru tine, fără să te mai reții.  

Luna Nouă în Pești este o oportunitate extraordinară de a stabili o intenție pentru ceea ce vrei să aduci la îndeplinire în viața ta.

În timp ce stabiliți această intenție, asigurați-vă că reflectați și asupra modului în care sprijinul conexiunilor cu ceilalți vă poate ajuta în procesul vostru. Toată lumea are nevoie de ajutor uneori. Prin îmbrățișarea abilităților tale de relaționare, fiind mai sociabil și făcând lucrurile să lucreze în favoarea ta, poți obține progrese considerabile în luna martie.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 


Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 martie, Luna Nouă în Pești, în casa carierei tale 

Saturn se află în Pești din 2023, trecând prin casa carierei tale. Acest lucru te determină să te gândești diferit la parcursul tău profesional, deoarece găsești un echilibru între responsabilitate și contribuția mai mare la colectiv. Pe măsură ce Luna Nouă în Pești răsare, este șansa ta de a avea un nou început în carieră sau în calea ta universitară.  

Concentrează-te pe ceea ce ai învățat până acum în această perioadă a lui Saturn în Pești și pe ceea ce visezi pentru tine însuți, deoarece și Neptun se află în Pești.

Această Lună Nouă este mai aproape de Neptun decât de Saturn, ceea ce înseamnă că ar trebui să existe mai puține teste și mai multe oportunități de a găsi spațiul pentru a găsi succesul profesional la care visezi. Amintiți-vă doar că energia Peștilor va necesita întotdeauna acel salt de credință. Atunci când ai făcut munca pentru a crea o fundație solidă, va fi mai ușor de făcut.

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Sâmbătă, 9 martie, Mercur în Berbec în casa aspirațiilor tale profesionale 

Energia Berbecului guvernează peste casa aspirațiilor tale profesionale, aducând în discuție teme legate de carieră, specializări la facultate sau stagii de practică care te pot ajuta să îți direcționezi drumul spre viața la care visezi. După atât de mult timp în care te-ai concentrat pe viața ta sentimentală și pe procesul de transformare pe care ți l-a adus, acum ești ghidat să reflectezi mai mult asupra scopului tău și asupra modului în care îl poți implementa în viața ta. 

Lasă-te să te concentrezi pe tine, pe visele tale și pe ceea ce vrei să creezi.

Tuturor celorlalți le va fi bine, dar tu meriți această oportunitate de a găsi ceva care este numai pentru tine și care se adaugă la tipul de viață pe care vrei să o trăiești. Nu numai că tânjești să trăiești în cadrul scopului tău, dar ai nevoie și de un scop pentru a te simți cu adevărat împlinit. Chiar dacă te simți stabilit în cariera ta, ia în considerare voluntariatul sau o afacere secundară pentru a te ajuta să-ți redai o parte din focul tău.

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 martie, Soarele în Berbec în casa ta a abundenței 

Martie ar trebui să fie o lună incredibil de puternică pentru tine, deoarece energia Berbecului îți va activa casa abundenței, în timp ce Peștii vor aduce oportunități de transformare profundă. Anul acesta pentru tine este despre a intra cu adevărat și a îmbrățișa calea vieții care ți se dezvăluie, ceea ce va aduce mai multă iubire, succes și bucurie în viața ta. 

Soarele este una dintre cele mai norocoase planete din zodiac, iar în Berbec, primești o doză dublă de noroc în viața ta.

Nu există o a doua ghicire în această perioadă. Profită de noi oportunități, îmbrățișează riscul și apleacă-te spre ceea ce pare nou și interesant în viața ta. Încearcă să nu-ți pui prea multă energie în a te îngrijora despre cum se va termina totul. În schimb, investiți în cine vreți să deveniți în fiecare nouă zi care vi se prezintă.

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 25 martie, Eclipsă de Lună în Balanță în sectorul tău de avere 

Eclipsa de Lună din Balanță va avea loc în a doua ta casă a bogăției și va prezenta o șansă de a face o parte din munca profundă pe care Nodul Sud o va cere de la tine. Nodul Sud reprezintă o schimbare în sistemul tău de valori și în modul în care generezi bogăția financiară. Nu neapărat un motiv de îndoială sau îngrijorare, ci mai degrabă într-un mod care te atrage spre o mai mare colaborare sau interdependență cu alții în obținerea succesului.  

Îndreptați-vă mai mult spre colaborarea cu ceilalți în cadrul energiei din această lună, mai ales dacă vă concentrați pe un proiect specific sau pe chestiuni cu un partener de afaceri. De asemenea, este posibil să trebuiască să reflectați asupra a ceea ce adaugă bogăție în viața dvs. în afară de resursele financiare. De exemplu, conexiunile pe care le ai în viața ta, modul în care îți petreci timpul și alte beneficii îți pot oferi bogăția pe care o cauți - nu doar cifrele de pe un sold bancar.

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 10 martie, Lună Nouă în Pești în casa ta a determinării 

Acesta este un moment în care nu există nicio reținere în a iniția un nou început sau un vis pe care îl ai. Nodurile Destinului se află direct în semnul tău zodiacal, iar Berbecul, împreună cu energia Peștilor, îți luminează casa determinării.

Această zonă a vieții tale te ajută să te concentrezi pe găsirea acelui avânt și a voinței din interiorul tău de a-ți asuma noi riscuri și de a pune limite. Sincer, fă tot ceea ce este necesar pentru a obține ceea ce îți dorești.  

Împreună cu influența energiei din Pești care îți sporește simțul determinării, Eclipsa de Lună din Balanță te va ajuta să pătrunzi într-un adevăr mai profund despre tine. Aceasta este o epocă de schimbări imense în interiorul tău, care te face să intri în rolul principal al propriei tale vieți.


Din acest motiv, concentrarea și determinarea ta pentru viitorul tău sunt sporite, ajutându-te să faci tot ce este necesar pentru a simți că ai o mai mare proprietate asupra vieții tale. Mantra ta în această perioadă este să nu lași cu adevărat pe nimeni să te rețină, pentru că, în acest moment, totul este despre tine.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 31 martie, Vesta în Rac în sectorul tău de expansiune 

Energia Racului domină sectorul tău de expansiune, abundență și noroc. Acest lucru poate aduce nu doar noi oportunități, ci și șanse de călătorie, educație sau cursuri de interes special, cum ar fi yoga sau olărit. În cele din urmă, Racul te ajută să te ghidezi spre locul în care ești menit să fii, astfel încât să poți profita la maximum de viața ta.

Oricât de mult ar guverna energia Racului tema căminului, ceea ce te învață acest lucru este că ultimul cămin este cel din interiorul tău, care îți permite să experimentezi tot ceea ce îți dorești de la viață.  


Pe măsură ce Vesta se mută în Rac, vei fi motivat să îmbrățișezi noul și să ieși din orice zonă de confort veche. De fapt, ceea ce odată se simțea ca o zonă de confort nu va mai fi. În schimb, vei fi tentat de soartă să te surprinzi pe tine însuți cu ceea ce te atrage și ceea ce ești dispus să încerci. Încearcă să nu te îndoiești de această nouă energie și ia-o pur și simplu ca pe o confirmare a faptului că te-ai transformat în persoana care poate crea cu adevărat abundența pe care ți-ai dorit-o întotdeauna.

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 19 martie, Soarele în Berbec, în casa bucuriei tale  

Pe măsură ce Soarele trece în Berbec, împreună cu Mercur, se produce o schimbare spre crearea unei fericiri mai mari în viața ta. Deși în această perioadă s-ar putea să se pună mai mult accent pe angajamentul romantic sau pe căsătorie, totul se întoarce totuși la faptul că în sfârșit crezi că ești demn de fericirea la care ai visat mereu în tăcere.


Pe măsură ce Pluton a ieșit din Capricorn și a intrat în Vărsător, aceste lecții de autoapreciere au devenit parte a unei noi identități pentru tine, ceea ce înseamnă că acum ești, de asemenea, capabil să revendici cu încredere ceea ce ți se cuvine.  

Fericirea nu este un sentiment care se întâmplă pur și simplu și nici nu este pur și simplu frivolă. În schimb, este o grindă esențială în cadrul pentru viața ta. În loc să prioritizezi obligațiile sau succesul financiar, ai început să plasezi fericirea și pacea interioară în centrul vieții tale. Continuă în acest sens, chiar dacă alții o contestă, pentru că, permițându-ți să fii fericit, te pui, de asemenea, în situația de a atrage tot norocul de care ai nevoie pentru a-l transforma în realitate.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi: Luni, 25 martie, Eclipsă de Lună în Balanță în sectorul tău de succes 

În acest an vei trece printr-un proces de găsire a unui echilibru mai mare între viața profesională și cea personală, întrucât Nodurile Destinului joacă aceste teme pentru tine. Ești întotdeauna o persoană care prețuiește stabilitatea și succesul în carieră, dar trebuie, de asemenea, să îți permiți să vezi că ești mai mult decât ceea ce faci.

Ești acumularea iubirii pe care o oferi, a zâmbetelor pe care le îmbrățișezi și a momentelor de râs care te înconjoară.  

În timp ce mergi pe calea realizării depline a ceea ce definește împlinirea, Eclipsa de Lună din Balanță din martie îți va aduce un moment de succes karmic. Deoarece Nodul Sud reprezintă un aspect al karmei trecute, această eclipsă va aduce în tine un punct de cotitură în modul în care gândești despre succes, care îți va permite să primești pe deplin tot ceea ce ai muncit să realizezi. A vedea lucrurile altfel este, de asemenea, ceea ce îți va permite să alegi și tu altfel.

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Luni, 25 martie, eclipsă de Lună în Balanță în casa ta a oportunităților 

Energia anului se simte deja foarte diferită acum că Pluton s-a mutat în semnul tău și atragi fără efort tot ceea ce îți dorești. Mai puține restricții și mai puțină teamă te împiedică să îmbrățișezi oportunitățile de noutate, dragoste și succes. Oricât de mult ai lua avânt în acest moment, este sigur să ai încredere că poți crea tot ceea ce îți dorești. Trebuie doar să credeți că puteți.  

Eclipsa de Lună din Balanță, în casa oportunităților, îți aduce șanse de a trăi experiențe mai profunde în viața ta, prin călătorii, carieră sau căutări spirituale.

Pentru că este o eclipsă de Lună, este posibil să experimentezi o schimbare emoțională în interiorul tău care te ajută să vezi abundența de posibilități care te înconjoară în prezent. Nu este niciodată negativ să ai atât de multe lucruri bune în jurul tău încât trebuie să iei un minut pentru a te decide. Asigură-te doar că, în cele din urmă, alegi cel puțin unul.

Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Duminică, 3 martie, Mercur în Berbec în sectorul tău de abundență financiară  

De când Saturn s-a mutat în semnul tău de Pești, ai devenit mai serios în ceea ce privește crearea succesului tău și onorarea valorii tale interioare. Ești visătorul zodiei, dar este nevoie de dedicare și muncă pentru a face din aceste vise o realitate. În acest spațiu de a fi mai dedicat viitorului tău, ți-ai stabilit, de asemenea, fără să știi, o mai mare credibilitate și o reputație profesională pozitivă. 

Pe măsură ce Mercur trece în Berbec, în sectorul tău de abundență financiară, recompensele financiare pentru toată munca ta asiduă vor începe să apară. În timp ce acest lucru se poate traduce printr-un bonus sau o oportunitate neașteptată, ți se poate oferi, de asemenea, un nou rol profesional bazat pe reputația pe care ți-ai stabilit-o.

Cel mai important lucru este să vă amintiți ce valoare aveți în această perioadă și că meritați cu adevărat fiecare cadou minunat care se îndreaptă spre voi, mai ales că acesta este doar începutul creșterii pe care o veți vedea în acest domeniu al vieții voastre în acest an.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel