Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 februarie 2023

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Dustin Humes
Sursa foto: unsplash, autor Dustin Humes

Săptămâna care urmează subliniază lecția că norocul nu este niciodată ceva care se întâmplă în trecut, ci în viitor. Cu o Lună Nouă în Pești și cu mult-celebratul stellium al Berbecului, este o săptămână atât de sfârșituri, cât și de începuturi, dar este și o lecție de ordine divină.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie

Venus este planeta cea mai cunoscută pentru faptul că guvernează dragostea, dar guvernează și teme importante precum finanțele, imobiliarele și scopul tău. În Pești aduce în discuție o mulțime de adevăruri pentru tine în ceea ce privește ceea ce ai nevoie și ce fel de viață vrei să trăiești.

Pe măsură ce se unește cu Pluton în Capricorn în această săptămână, activând teme legate de carieră, s-ar putea să se pregătească o schimbare pentru tine. Acest lucru se intensifică deoarece Pluton se deplasează chiar în ultimul grad al Capricornului, ceea ce te va ajuta să transformi zona profesională a vieții tale într-una care este mai mult în concordanță cu cine ești.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie

Pluton în Capricorn evidențiază toate temele legate de noroc și expansiune pentru tine, ceea ce crește în intensitate pentru tine, pe măsură ce stăpânul lumii subterane își încheie timpul petrecut în acest semn de pământ. Pluton se află în prezent în ultimul grad de destin din Capricorn, ceea ce reprezintă sfârșitul unei ere, pentru tine este timpul să reflectezi la ceea ce ești pe punctul de a realiza în propria ta viață în ceea ce privește expansiunea și abundența. Săptămâna aceasta se unește cu Venus în Pești activând importanța celor din jurul tău și abundența și norocul pe care aceștia le pot adăuga în viața ta.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 23 februarie

Saturn este stăpânul timpului și al karmei; în Vărsător te ajută să ajungi la finalul unui ciclu lung în care ai învățat ce înseamnă să-ți definești propriul succes. Poți să-ți scrii propria poveste și să creezi tot ceea ce îți dorești pentru viața ta.

Acesta a fost secretul tot timpul, doar că trebuia să înțelegi acest lucru pentru tine însuți. Cu cât vei încerca să te integrezi mai puțin, cu atât vei fi mai fericit. În săptămâna care urmează, pe măsură ce Saturn se conectează cu Chiron în Berbec, este timpul să vă permiteți să vă vindecați de acea dorință de a fi ca toți ceilalți și, în schimb, să sărbătoriți faptul că nu sunteți.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie

Luna Nouă din Pești luminează cu strălucire și frumusețe cea mai norocoasă parte a vieții tale. Acesta este cu adevărat momentul tău de a străluci și îți oferă șansa de a avea și acel nou început pe care ți-l dorești. Ai început o fază cu totul nouă în viața ta, în care ți-ai permis să contezi la fel de mult ca toată lumea dintotdeauna. Acordându-ți prioritate, găsești, de asemenea, noi posibilități în cadrul viselor și dorințelor tale de viață. Această Lună Nouă este șansa de a da un impuls acestor vise și de a începe să îmbrățișezi viața mai deplin.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 23 februarie

Stellium-ul Berbecului din această săptămână va fi unul care te va ajuta să dai startul acestor dorințe către un nou capitol din viața ta. În ultima vreme te-ai concentrat foarte mult pe muncă, călătorii și chiar pe mutare. De asemenea, începi să vezi un nou mod de a iubi sau de a exista în cadrul unei relații, acest lucru face parte din creșterea și schimbările care vor veni mai mult pentru tine în acest an. Dar în această săptămână, energia Berbecului încearcă să te inspire să gândești mai mare ca niciodată. Nu trebuie să te mai subestimezi, este timpul să trăiești în stil mare.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Marți, 21 februarie

Uranus este marele trezitor; în Taur ajută la destrămarea structurilor din viața ta, care fac parte din capacitatea ta de a trăi mai expansiv. Uranus se află în Taur de ceva timp și nu a terminat, ceea ce înseamnă că nici nu a terminat de lucrat.

Este magic aici pentru voi. Pe măsură ce se aliniază cu Mercur în Vărsător, subliniind temele legate de sănătate, înțelegeți că există un mod mai bun de a vă aborda propriile vise. Acest lucru îți permite să încorporezi propria creștere și vindecare, astfel încât ceea ce creezi de acum încolo să nu fie doar noroc, ci să se bazeze pe munca și efortul tău propriu.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Joi, 23 februarie

Marte este planeta acțiunii și a ambiției. În Gemeni te-a purtat în propria ta călătorie norocoasă pentru a-ți reimagina viața și posibilitățile care există acolo. Mercur este planeta comunicării, iar în Vărsător menționează teme legate de angajament, bucurie și exprimare de sine.

Există o conexiune în această săptămână între cei doi care te încurajează să vorbești. Pe cât de mult universul îți va aduce ceea ce ți se cuvine, pe atât de mult este vorba și despre a te asigura că îmbrățișezi puterea de a fi și tu propriul tău avocat.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie

Luna Nouă în Pești din această săptămână luminează cu strălucire partea din viața ta care guvernează bucuria, exprimarea de sine și creativitatea. Peștii este un semn de apă ca și al tău, dar lasă spațiu pentru ca mai multă speranță să pătrundă. Această Lună Nouă este un spațiu de deschidere în interiorul celor mai frumoase părți ale vieții tale.

Pentru a găsi norocul Scorpion, trebuie mai întâi să creezi spațiul pentru a-l primi, ceea ce înseamnă, de asemenea, să fii capabil să vizualizezi cel mai bun rezultat posibil față de cel mai rău. S-ar putea să fi folosit asta pentru a te proteja, dar nu trebuie să te ții la adăpost de propriile vise. Folosiți această Lună Nouă pentru a elibera modurile în care vă sabotați propria fericire și norocul.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie

Luna Nouă din Pești activează teme în jurul casei, familiei și chiar a propriei tale călătorii de vindecare. Acesta a fost un domeniu care a cunoscut creștere și expansiune în ultimul an, deoarece Jupiter a petrecut ceva timp în acest semn de apă iubitor.

În acest an, Saturn se va muta în Pești, ceea ce înseamnă că lucrurile vor deveni mai angajate și mai serioase, dar pentru moment, această Lună este despre noul început pe care în inima ta ți-l dorești. Acum trebuie doar să îl lași să pătrundă pentru ca el să devină realitate în viața ta. Această parte a vieții tale este cea care îți va aduce noroc, pentru că îți va aduce și ceea ce ai avut mereu nevoie.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie


Pești este semnul care guvernează toate aspectele legate de comunicare în viața ta. Este un semn de apă romantic și sensibil, care crede în puterea sentimentelor, în timp ce tu ai adesea tendința de a opta pentru ceea ce este mai rațional și mai logic. Această Lună Nouă îți oferă norocul care vine din întinderea în afara zonei tale de confort.

Ia-ți o șansă în preajma acestei luni pentru a-ți exprima adevăratele tale sentimente - nu gândurile tale - despre ceva, fie că este vorba de ceva profesional, romantic sau chiar și doar personal, folosind acest lucru ca pe o oportunitate de a-ți îmbrățișa și valida propriile sentimente, le vei lăsa să-ți transforme viața. Nu ești menit să păstrezi atât de multe în interior.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Luni, 20 februarie

Atunci când știi ce contează cel mai mult pentru tine, poți lua cele mai bune decizii pentru tine și pentru viața ta. Luna Nouă în Pești din această săptămână activează teme în jurul valorii, ceea ce înseamnă că ți se va cere să reînnoiești o anumită zonă a vieții tale pentru a-ți întruchipa mai bine propriile idealuri.

În acest moment, treci printr-o mare reflecție în interiorul tău, în casa ta și chiar în modul în care comunici cu ceilalți. Aceasta este o șansă pentru tine de a deveni mai bun pentru tine însuți, onorând ceea ce ai cu adevărat nevoie și ceea ce îți dorești, în loc de a adera la vechile temeri sau standarde stabilite de alții. Nu uitați, voi vă creați cu adevărat propria fericire.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi a săptămânii: Miercuri, 22 februarie

Săptămâna care urmează este una care va avea efecte de anvergură asupra vieții tale. Stelliul Berbecului îți luminează casa valorii, ajutându-te să îți crești finanțele și calitatea generală a vieții. Energia Berbecului guvernează toate temele legate de investiții, de câștiguri și de acei oameni și lucruri din viața ta care se adaugă la o valoare semnificativă.

În prezent, cu atât de multe planete care se cuibăresc în acest semn, este timpul să te concentrezi asupra viitorului tău. Oricât de mult ai putea să te abați spre spiritual și să subestimezi importanța finanțelor, nu uita că le poți face pe amândouă. Uneori, cel mai spiritual lucru pe care îl poți face este să-ți cunoști valoarea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel