Cea mai mare trăsnaie pe care Bogdan Ciudoiu a făcut-o în copilărie: „Ea ține minte și în ziua de azi”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Bogdan Ciudoiu, sursa Instagram
Sursa foto: Bogdan Ciudoiu, sursa Instagram

 Bogdan Ciudoiu și-a adus aminte cu nostalgie de perioada copilăriei și de trăsnăile pe care le făcea la vremea aceea, alături de sora sa.

Bogdan Ciudoiu este de aproximativ doi ani prezent pe micile ecrane, acolo unde prezintă matinalul Vorbește lumea de luni până vineri. Dacă publicul poate vedea zilnic un om extrem de energic, plin de simțul umorului și pus pe diferite fapte amuzante, acesta spune că așa era și în copilărie. Totuși, într-o zi, un joc a degenerat și s-a transformat într-o întâmplare destul de gravă pentru sora sa, pe care însă acum matinalul și-l amintește cu amuzament.

„I-am smuls unghia de la deget surorii mele, fără să vreau. Noi aveam un circuit în casă, sufragerie, balcon, bucătărie, hol și ne certam, eram singuri acasă. Din bucătărie în balcon treceam pe geam și la un moment dat mi-am dat seama că dacă alergăm în cerc nu am făcut nimic. Eu pot să o prind pe ea, oprindu-mă și închizând geamul. Eu am împins geamul, ea a venit să sară și i-am prins geamul peste degete. E cam cea mai mare prostie pe care am făcut-o în copilărie, ea ține minte și în ziua de azi.”, a declarat Bogdan Ciudoiu, pentru Spectacola.

Ce și-ar fi dorit să facă, dacă nu era televiziunea și radioul

În copilărie, Bogdan Ciudoiu nu visa deloc să ajungă pe micile ecrane. Acesta se vedea pilot, însă viața l-a determinat să-și schimbe rapid direcția.

„Să fiu pilot. Aș lucra asta, sunt tentat să o fac. Ai mei au lucrat în aviație, am copilărit în cartierul Aviației și cumva totul era aranjat, doar că a intervenit fizica ca materie, iar la BAC am luat o notă rea de tot, nici nu mai știu. Am înțeles pe atunci faptul că s-ar putea să nu fie pentru mine această meserie. Nu aveam chef să învăț, acum aș aborda diferite lucrurile și mi-aș da seama că aș putea să învăț fizica aia, de asta nu am fost pilot. Sunt bucuros că nu m-am dus pe filmul acela, că uite unde m-a adus viața. 

Dacă aș fi fost bogat, mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu pilot de curse. Este foarte grea meseria, mă dau pe circuite, fac asta la nivel amator, dar e atât de greu, este sport, îți trebuie sală multă. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am ocazia.”, a mai spus acesta.

Cel mai interesant lucru pe care l-a citit în ultima vreme

Când vine vorba de cel mai interesant lucru citit în ultima vreme, Bogdan Ciudoiu a avut și aici un răspuns foarte interesant, care poate fi o adevărată lecție de viață pentru toată lumea.

„Mi s-a părut foarte interesant ce am citit de nava Starship, cea mai puternică rachetă din istorie și era atât de așteptat momentul, au făcut o mare lansare, iar racheta aia s-a ridicat puțin și a explodat. Ce mi s-a părut mie fantastic este că la câte miliarde se bagă în așa ceva, oamenii ăia au aplaudat și în momentul în care a explodat, chiar dacă a fost un fail. Ei se bucurau de cât a parcurs racheta până când să explodeze, e un substrat foarte mișto aici, au muncit enorm oamenii aceia.”, a mai dezvăluit prezentatorul Vorbește lumea.

Citește și: Cum se împarte Bogdan de la Vorbește lumea, între TV și radio: „La început a fost puțin cu semnul întrebării”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel