Cum se împarte Bogdan de la Vorbește lumea, între TV și radio: „La început a fost puțin cu semnul întrebării”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Bogdan Ciudoiu, sursa Instagram
Sursa foto: Bogdan Ciudoiu, sursa Instagram

Bogdan Ciudoiu de la Vorbește lumea a dezvăluit cum reușește să modereze două emisiuni matinale în fiecare zi. 

Bogdan Ciudoiu poate fi urmărit deja de aproximativ doi ani de zile la Pro TV, însă, în același timp, acesta poate fi ascultat și la radio Pro FM, acolo unde este hostul matinalului de dimineață. Chiar dacă are un stil de viață extrem de alert încă de la prima oră a dimineții, acesta spune că nu a obosit până acum, ci îi place foarte mult să se împartă între matinalul de la Pro TV și cel de la radio, între cele două având doar jumătate de oră pauză.

„Acum, din toamnă, s-a schimbat povestea și prezint matinalul la radio Pro FM între 7:00 și 10:00 dimineața și de la 10:30 Vorbește lumea, ceea ce înseamnă că am jumătate de oră de luni până vineri să ajung de la radio la TV, trebuie să tai orașul în două. Nu am întârziat niciodată până acum, dar mă descurc. La început a fost puțin cu semnul întrebării, pentru că nemaifăcând niciodată asta, nici nu știam dacă matematic poți să ajungi, dar a fost ok. După prima săptămână am înțeles pe unde trebuie să o iau, cum trebuie să merg, la cât trebuie să plec. Trebuie să fii ceas. Colegii de la radio știu: când s-a făcut 10, eu am plecat, am dispărut. După Vorbește lumea, mai vorbesc cu colegii de la radio, altfel nu am cum.”, a declarat Bogdan Ciudoiu în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, realizată la Spectacola și DC News.

„Nu obosesc, pentru că mă culc ca un om responsabil la ora 22:00”

Acesta spune că și-a făcut deja un program foarte bine pus la punct, pentru a fi sigur că reușește a doua zi să se trezească la ora 5:00 și pentru a reuși să facă față cu brio celor două locuri de muncă pe care le are în prezent.

„Nu obosesc, pentru că mă culc ca un om responsabil la ora 22:00. Nu îmi propun, ci pur și simplu nu mai am baterie. Eu am vorbă, nu mă culc, adorm, este o mare diferență între cele două. Nu contează unde sunt. De cele mai multe ori, stau pe canapea și adorm în timp ce vorbește soția, copilul cu mine. A doua zi la 5:30 sună alarma și dacă aș avea doar emisiunea de la radio ar fi mai ușor cu trezitul, dar pentru că am și emisiunea din platou trebuie să mă și aranjez.”, a mai dezvăluit prezentatorul. 

Ce spune despre plecarea lui Shurubel de la radio

Chiar dacă a prezentat ani buni de zile matinalul Virgin Radio alături de bunul său prieten, Bogdan spune că Shurubel nu și-a mai dorit să-l însoțească și de această dată. Motivul este simplu, explică acesta. Colegul său de platou nu este la fel de matinal precum este el.

„Shurubel a ales să renunțe la radio în 2020 din niște motive personale. Nu-l atrage ideea de a prezenta din nou un matinal la radio. Eu am vorbit cu el despre a lucra împreună și pe acest matinal, doar că poziția lui a fost simplă și mi-a spus că nu vrea să se trezească din nou la 5:30, adevărul că am și făcut 6 ani împreună și te erodează, eu sunt o persoană mai matinală și s-ar putea ca lui să-i fie mai greu, ăsta a fost principalul motiv. Altfel, ne-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună la radio, în continuare. Dar ne satisfacem această bucurie de a prezenta împreună în platoul Vorbește lumea.”, a mai spus el. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel