Ce probleme de sănătate are fiica lui Vladimir Drăghia. Alice Cavaleru: Au fost zile grele

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: Instagram, Vladimir Drăghia
Sursa foto: Instagram, Vladimir Drăghia

Soția lui Vladimir Drăghia a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica lor.

Fetița lui Vladimir Drăghia trece printr-o perioadă mai sensibilă, după ce aceasta a făcut bronșită, care a persistat și a chinuit-o pe micuță mai bine de o lună. 

Care este starea de sănătate a micuței

Alice Cavalaru a fost cea care a dezvăluit, printr-o postare făcută pe rețelele de socializare, care este starea de sănătate a fetei lor. Vedeta spune că a fost foarte îngrijorată, pentru că cea mică a făcut, în repetate rânduri, febră foarte mare. 

"Au fost zile grele (febră mare) pentru Zorilut. A făcut bronșită după ce a fost răcită mai bine de o lună. Pentru mine a fost la fel de greu, pentru că ea nu prea a făcut febră. Azi s-a simțit mai bine, dar pe seară a făcut iar febră. Stătea în pat, ghemuită lângă mine și am întrebat-o dacă mă lasă să mă duc să aduc sirop ca să-i scadă febră. "-Nu, lasă, mami, că mă fac eu bine..."

M-a încurajat că o să fie bine și în acel moment am simțit atâta înțelepciune din partea ei. Aveam nevoie după atâta zile de griji și nopți nedormite! Cum știu ei să ne mângâie pe suflet! I-am dat siropul până la urmă, s-a făcut bine'", a scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare, potrivit spynews.

Vladimir Drăghia susține vaccinarea la copii

”Zora a intrat în colectivitate foarte devreme, pe la un an și trei luni, ceea ce a însemnat și că tot cam atunci a început să vină răcită acasă. Cred că toți părinții au trecut prin perioada în care li se pare că nu se mai termină șirul de răceli și ajung să se gândească serios dacă nu cumva o fi mai bine să rămână copilul acasă decât să meargă iar câteva zile la grădiniță doar pentru a mai răci o săptămână, două. Pericolul este cu atât mai mare atunci când vorbim de gripă, fiind diferită de răceală - complicațiile produse de gripă sunt mult mai grave decât cele ale răcelii, iar copiii fac parte din categoria de risc. E un cerc vicios din care e destul de greu de ieșit, mai ales dacă nu ai bonă sau bunici care să te ajute cu copilul. Ce poți face, în schimb, este să previi pe cât posibil îmbolnăvirea, cu atât mai mult acum, în contextul actual. Cea mai eficientă soluție de prevenire a gripei este vaccinarea.", a spus actorul pe contul lui de facebook, acum ceva timp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel