Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 11 iulie, cu puterea lui Marte în Fecioară

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Marcos Paulo Prado
Sursa foto: unsplash, autor Marcos Paulo Prado

Cea mai mare putere a ta constă în încrederea că nu poți da greș. Îmbrățișează imposibilul pe măsură ce valorifici energia lui Marte în Fecioară, ceea ce îți permite să abordezi cele mai complicate sau provocatoare situații pentru a crea succes în manifestările tale. Marte este planeta acțiunii, a ambiției și a pasiunii. În Fecioară, trebuie să o ia mai încet, să se gândească la detalii și să creeze un plan care să garanteze succesul.  

Marte este una dintre cele mai benefice planete cu care să lucrezi atunci când te manifești pentru că guvernează acțiunea, ceea ce înseamnă, de obicei, că poți realiza rapid ceea ce îți dorești. În această perioadă, trebuie să privești lucrurile cu logică, chiar dacă ești pasionat să mergi mai departe. Aceasta înseamnă că nu este vorba doar de a privi ceea ce vă doriți - ci și de a planifica pașii pentru a realiza acest lucru.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  

Manifestă: Echilibru emoțional 


Creați un spray pentru aură folosind ulei esențial de lămâie și lavandă. Pe măsură ce îl integrați în rutina de dimineață, pulverizați-vă întregul corp în timp ce repetați afirmația zilnică.  

Afirmația pentru astăzi: "Afirmația de astăzi: "Nu te mai gândești la nimic: Acord prioritate bunăstării mele mentale, deoarece îmi permite să realizez tot ceea ce îmi doresc.  

Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Manifestă: Un angajament mai profund 

Scrieți împreună numele partenerului și al dvs. pe o frunză de dafin, apoi puneți-o într-un bol rezistent la ardere pentru ofrandă. Adăugați salvie albă pentru vindecare, verbină pentru adevăr și cardamom pentru angajament. În timp ce arde, repetați afirmația, apoi lăsați vântul să ia cenușa.  


Afirmație pentru astăzi: Sunt pregătit pentru și îmbrățișez un angajament mai profund în relația și viața mea.  

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Manifestă: Planuri abundente 

Creează-ți un spațiu pentru a scrie pașii de acțiune pentru viitorul tău, aprinzând o lumânare aurie și ungându-ți al treilea ochi cu ulei esențial de mentă. După ce zona a fost pregătită, scrieți visele pe care vi le aveți pentru dvs. și câte un pas de acțiune pentru fiecare. În continuare, împăturește aceasta și unge-o cu ulei de măsline, așezând-o pe altarul tău.  

Afirmație pentru astăzi: Mă concentrez asupra detaliilor necesare pentru a-mi pune în aplicare planurile.

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Manifestă: Un cămin mai pozitiv 

Creați un smudge folosind salvie albă, levănțică și lemongrass. Înainte de a arde, puneți mâinile peste vasul de smudging și trimiteți afirmația dvs. în el. Îl puteți aprinde și vă puteți smudge casa folosind o pană albă sau galbenă în timp ce repetați afirmația.  

Afirmație pentru astăzi: Casa mea este un spațiu al pozitivității și al păcii.  

Leu
(23 iulie - 22 august) 


Manifestă-te: Credință profundă în propria persoană 

Scrieți-vă afirmația pe o frunză de dafin și ungeți-o cu ulei esențial de santal. După ce ai făcut asta, scoate-o afară și planteaz-o sub rădăcinile puternice ale unui copac în timp ce repeți afirmația.  

Afirmație pentru astăzi: Cred în mine și în toate visele mele.  

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Manifestă: Concentrează-te 

Începeți-vă ziua ungându-vă încheieturile mâinilor cu ulei esențial de grapefruit, punându-vă piatra soarelui în buzunar sau purtând-o ca bijuterie. Acum, așează-te momentan, punându-ți mâinile încrucișate în timp ce repeți în tăcere afirmația.  


Afirmație pentru astăzi: Mă voi concentra asupra a ceea ce trebuie să realizez și voi renunța la orice altceva.  

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Manifestă: Limite 

Luați o lumânare neagră și gravați-vă numele pe ea. Așezați-o pe altarul dvs. și înconjurați-o cu zahăr și salvie albă pentru a reprezenta o protecție blândă. Aprindeți lumânarea și țineți-vă mâinile în Anjali mudra în timp ce repetați afirmația de nouă ori.  

Afirmație pentru astăzi: Granițele mele mă protejează și mă asigură că sunt înconjurată în mod constant de cei care îmi doresc ce e mai bun pentru mine.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Manifestă: Încredere în sine 

Scrieți-vă numele pe o foaie de hârtie și apoi legați-o în jurul unui ochi de tigru folosind un șnur roșu pentru încredere. Repetați-vă afirmația prin acest proces. Apoi, puneți acest lucru în hainele sau în spațiul de lucru pe tot parcursul zilei, revenind la afirmație de fiecare dată când aceasta vă atrage atenția.  

Afirmație pentru astăzi: Am încredere în manifestarea vieții pe care mi-o doresc.  

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 


Manifestă: Luarea deciziilor  

Începeți ritualul ungându-vă al treilea ochi cu ulei esențial de tămâie pentru a vă ajuta să vă acordați cu spiritul. Apoi, legați-vă un șnur roșu în jurul degetului mare drept, reprezentând luarea deciziilor și trecerea la acțiune. Pe măsură ce o faci, repetă afirmația și observă ce gânduri apar.  

Afirmație pentru astăzi: Îmbrățișez puterea deciziilor mele pentru a crea o viață de creștere și abundență.  

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Manifest: Încredere 


Înfășoară o lumânare albastră cu fir violet pentru a simboliza relația ta de încredere cu sinele tău interior. Vă rugăm să o așezați într-o zonă orientată spre nord a casei dvs. pentru a transmite cunoaștere și direcție. În timp ce o aprindeți, repetați afirmația în timp ce vă sprijiniți palmele deschise pe nevoile voastre, gata să primiți.  

Afirmație pentru astăzi: Am încredere în mine și în divinitate în timp ce îmbrățișez noi oportunități.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Manifestă: Alinierea sufletului 

Bambusul este planta care vă reprezintă semnul zodiacal. Dacă nu aveți unul, achiziționați câteva bețe de bambus sau o plantă. Apoi, adaugă o lumânare violetă în spațiul altarului tău pentru a-ți reprezenta sufletul. În timp ce o aprindeți, concentrați-vă asupra puterii bambusului și repetați afirmația de unsprezece ori.  


Afirmație pentru astăzi: Mă întorc acasă la sufletul meu, pe măsură ce mă încred mai adânc în direcția lui.  

Pești  
(19 februarie - 20 martie) 

Manifestă: Creștere romantică  

Aprinde palo santo și pătează-te pe tine și spațiul tău în timp ce repeți afirmația. Apoi, scrieți-vă numele și numele partenerilor pe două petale de trandafir. Așezați-le la baza unei lumânări roșii și, în timp ce o aprindeți, concentrați-vă asupra celor două petale care cresc împreună în timp ce repetați afirmația de șapte ori.  

Afirmație pentru astăzi: Mențin spațiul și particip activ la creșterea relației mele romantice.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel