Ce le-a transmis Elon Musk angajaților de la Twitter

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Elon Musk
Elon Musk

Elon Musk a avut o ședință cu noii săi angajați, din cadrul companiei Twitter. 

Elon Musk s-a adresat joi angajaților Twitter înainte de achiziționarea companiei în valoare de 44 de miliarde de dolari. CEO-ul Tesla și SpaceX a convenit să cumpere compania la începutul acestui an, dar de atunci și-a exprimat ezitarea cu privire la contract, susținând că Twitter nu a dezvăluit cu exactitate numărul de conturi false sau spam de pe platformă.

Musk a deturnat pentru scurt timp conversația ședinței către o discuție despre extratereștri și conștiința umană. El a spus că nu a văzut dovezi reale ale extratereștrilor, potrivit unei surse.

Reacții negative la ceea ce a avut de transmis Musk

Iată câteva dintre răspunsurile la întrebările angajaților, potrivit unei persoane care urmărea apelul video în care a vorbit Musk, notează CNBC

Potrivit unei surse, majoritatea reacțiilor de pe pagina de mesagerie Slack a Twitter au fost de natură negativă.

Angajații și-au exprimat îngrijorarea cu privire la concedieri, munca la distanță, un accent redus pe moderarea conținutului și măsurile de incluziune și diversitate, multe dintre acestea fiind confirmate.

Angajații au trimis pe chat, de asemenea, meme despre cum să se prezinte ca fiind angajați excepționali, potrivit sursei, o aparentă referire la afirmația lui Musk conform căreia angajații excepționali ar putea continua să lucreze de la distanță și nu ar trebui să se teamă de disponibilizări.

Musk vrea mai mulți utilizatori activi

Succesul la Twitter, conform lui Elon Musk, ar arăta ca o creștere semnificativă a utilizatorilor activi zilnic, depășind numărul potențial de 1 miliard, a spus Musk, potrivit unei surse.

Twitter a declarat în veniturile sale din primul trimestru 2022 că are 229 de milioane de utilizatori activi zilnic.

Musk, susținut de un investitor cu legături strânse cu Kremlinul

O excepție de la regula Silicon Valley este o firmă de investiții cu sediul în Dubai, ale cărei active au crescut la peste 5 miliarde de dolari sub conducerea fondatorului său secret, Alexander Tamas, conform documentelor de reglementare și a persoanelor familiarizate cu această chestiune. Vy Capital - al cărei web site principal constă într-o singură pagină, fără adresă și fără detalii de contact - s-a angajat să aloce 700 de milioane de dolari pentru a finanța oferta lui Musk pentru rețeaua de socializare, devenind astfel al treilea cel mai mare investitor de capital extern în tranzacția care a atras bani de la miliardarul Larry Ellison și Sequoia Capital, arată documentele oficiale. Citește mai multe AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel