Ce îți dezvăluie visele despre relația ta. Nu te-ai fi gândit la asta

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Kinga Howard
Sursa foto: unsplash, autor Kinga Howard

El este omul alături de care adormi în fiecare seară și prima persoană pe care o vezi în fiecare dimineață. Sunt șanse să existe o explicație pentru aceste curiozități nocturne - iar înțelegerea semnificației viselor ar putea face ca relația voastră să fie mai sănătoasă.

"Subconștientul va produce orice vis pe care îl consideră potrivit în acel moment", spune Cindy Nodland, doctor în medicină, terapeut de vise cu sediul în Denver. "Dacă există ceva ce trebuie să știm sau să înțelegem, vom visa despre asta."

Ce îți dezvăluie visele despre relația ta

În mod obișnuit, cei apropiați ai noștri joacă un rol considerabil în vise: Un nou studiu din Germania estimează că partenerii romantici sunt prezenți în cel puțin 20 la sută din închipuirile nocturne. Dar acest lucru nu se datorează faptului că petrecem atât de mult timp cu ei în timpul zilei. Mai degrabă, explică Nodland, visele noastre reprezintă adesea probleme și sentimente nerezolvate - și avem tendința de a avea o mulțime de ambele în ceea ce privește relația noastră.

Pentru a vă înțelege mai bine propriile vise, Nodland recomandă să țineți un jurnal de vise - de preferință lângă pat - și să notați actorii cheie, decorurile, evenimentele și orice sentimente asociate. "Cea mai importantă piesă este sentimentul pe care îl ai în vis", spune ea. "Sunteți trist? Înspăimântat? Gelos? Acest lucru vă va da adesea cel mai mare indiciu despre care este mesajul visului."

Curioși să aflați ce încearcă să vă spună ultima voastră călătorie în cap? L-am rugat pe Nodland să descifreze cinci dintre cele mai frecvente vise orientate spre relații.
Dacă îl înșelai. "Acest lucru ar putea indica faptul că soțul sau iubitul tău nu-ți satisface toate nevoile", spune Nodland. "O aventură în vis ar putea indica o dorință pentru mai multă pasiune în relația din timpul stării de veghe."

Citește și: Cele mai egoiste semne zodiacale. Se vor lupta până la moarte pentru a o obține ce vor

Dacă luați cina împreună. "A mânca împreună este un vis foarte bun", spune Nodland. "Poate reprezenta de fapt relația sexuală. Mâncarea, la urma urmei, este o componentă hrănitoare și împlinitoare a vieții noastre, iar "a sta jos și a împărți o masă este un lucru foarte intim". Dar dacă aveți vise recurente despre mese repetitive, "din nou și din nou la Taco Bell", întrebați-vă dacă nu cumva acele exploatări din dormitor devin învechite.

Dacă altcineva este în locul lui. Să spunem că ești îmbrăcată în costumul de spiriduș, certându-te cu soțul tău în țara viselor... doar că "soțul" tău pare să fie prietenul tău din liceu. Nu-i așa? "S-ar putea să visezi în continuare la relația ta actuală", spune Nodland. "Înseamnă că situația ta actuală se leagă cumva de acel tip din trecut". Interpretează visul meditând la ceea ce au în comun cei doi.

Dacă a murit în visele tale. Acest scenariu de coșmar nu ar trebui să fie luat la propriu, spune Nodland. "Aceasta ar putea fi de fapt o teamă de abandon. În general, dacă visăm că cineva moare, este simbolic pentru un alt fel de moarte. Ar putea însemna că moare relația, nu persoana", potrivit yourtango.com

Vezi și: Când ai cele mai mari șanse să câștigi la loto, potrivit astrologiei

Zodiile și cariera. Ce meserie ți se potrivește, în funție de semnul zodiacal

Ce se întâmplă dacă porți tocuri înalte în fiecare zi. Avertismentul medicilor

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel