Ce mai face Monica Lewinsky, stagiara de la Casa Albă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Ce mai face Monica Lewinsky, stagiara de la Casa Albă/Captura Youtube
Ce mai face Monica Lewinsky, stagiara de la Casa Albă/Captura Youtube

După relația nepotrivită cu Bill Clinton recunoscută în fața marelui juriu, Monica Lewinsky s-a ascuns două decenii de ochii lumii. A apărut din nou în lumina reflectoarelor într-un interviu acordat revistei Vanity Fair.

Bill Clinton a fost demis, iar Monica Lewinskya, mutată între timp de la Casa Albă la Pentagon, a dispărut din lumina reflectoarelor.

Monica Lewinsky are azi 50 de ani și este o scriitoare care se bucură de succes și spune că la acesta au contribuit excepțional generațiile mai tinere. După multe vreme, ea a acordat un interviu pentru Today în care a povestit cât de greu i-a fost să se arate din nou publicului american după scandalul sexual din 1998.

„A fost terifiant. Adică mi se pare greu să dau și acest interviu. Nu este ceva firesc pentru mine”, a explicat ea. „Dar a fost o călătorie lungă din 1998. Au trecut 25 de ani acum. Și sunt foarte recunoscătoare pentru unde sunt lucrurile azi”.

„Am fost copleșită de recunoștință. Oamenii mă văd cu adevărat așa cum sunt, acum”, a spus ea. „Sunt recunoscătoare că am reușit să găsesc un scop trecutului meu, narațiunea mea a fost revăzută, astfel că am putut să-l revendic – în mare parte cu ajutorul generațiilor mai tinere”.

Cu ce se ocupă azi Monica Lewinsky

Începând din 2014, Monica și-a dedicat o mare parte din timp luptei împotriva hărțuirii online. În 2019, s-a angajat ca producător pentru Impeachment: American Crime Story, serialul lui Ryan Murphy care relatează aventura ei cu Clinton și demiterea acestuia. Ulterior, în 2021, Lewinsky și-a lansat propria companie de producție, Alt Ending Productions.

Reflectând la experiențele ei din ultimii zece ani, Monica a declarat: „A fost cel mai bun deceniu pentru mine. Sunt incredibil de recunoscătoare. Când am împlinit 40 de ani a fost oribil, dar când am ajuns la 50 de ani a fost încurajator”.

„Produc un serial despre o altă tânără care și-a găsit viața decimată și sfâșiată pe scena mondială, dar a reușit cumva să supraviețuiască. Cred că va fi cu adevărat puternic și sper să fie anunțat curând.”

Youtube video image

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel