Ce este moartea? Dumitru Constantin Dulcan: Este o trecere într-o altă dimensiune/Am pentru asta N argumente

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Dumitru Constantin Dulcan a vorbit la "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre moarte, mai exact ce este moartea.

"Moartea este o trecere într-o altă dimensiune. Aici suntem în dimensiunea fizică și în mod cert am această convingere, am și scris în carte. Sunt experiențele morții clinice despre care am scris o carte care demonstrează cu certitudine că moartea este doar o trecere a conștiinței din dimensiunea noastră fizică în dimensiunea spirituală.

Am pentru asta N argumente, nu este doar o credință, este o realitate pentru că s-a scris enorm de multe cărți, în limba română s-au tradus foarte puține, dar în occident s-a tradus enorm de mult pe această temă. S-au ținut multe congrese. Omul acela vine de acolo(din moarte clinică) vindecat de o boală, cine le face această vindecare instantanee?

De ce să negăm? În bolile în care pacienții s-au vindecat într-o altă stare psihică sunt documente date de medicii care i-au avut ca pacienți în spital. Nu este imaginația pacientului că a fost nu știu unde și s-a făcut bine. Sunt declarații date de medici când spuneau ce diagnostig avea pacientul, că a intrat în moarte clinică, iar la revenire pur si simplu s-a vindecat", a explicat Dumitru Constantin Dulcan, la "40 de intrebari cu Denise Rifai".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel