Ce dietă urmează Antonia, pentru a se menține în formă: „Încerc să respect anumite principii alimentare”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Antonia/ Instagram
Sursa foto: Antonia/ Instagram

Antonia a dezvăluit care sunt obiceiurile ce o ajută să se mențină în formă.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din România. Partenera lui Alex Velea nu are doar o față impecabilă, ci și o silueta de vis, pe care și-o menține în continuare la cele mai înalte standarde. Asta în contextul în care artista a trecut prin trei nașteri, care par însă că nu au afectat-o deloc. În acest sens, Antonia spune că sportul este nelipsit din viața sa, iar când vine vorba de planul alimentar, și acesta este foarte bine structurat. Vedeta își face însă și micile plăceri dn când în când, însă nu exagerează niciodată, din acest punct de vedere.

„Da, fac sport, cam de trei ori pe săptămână, chiar și de cinci ori atunci când timpul îmi permite. Merg mereu la sală cu Alexandru, ne antrenăm împreună, mă ajută și mă motivează foarte mult.

Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar.

Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini.”, a declarat Antonia, potrivit viva.

Nu se consideră cea mai frumoasă femeie din România

Chiar dacă este considerată de foarte mulți români a fi cea mai frumoasă femeie de la noi, fiind o prezență râvnită în continuare în rândul bărbaților, Antonia se simple copleșită, însă nu este de aceeași părere cu publicul său.

„Este o titulatură pentru care sunt recunoscătoare, adică mulțumesc celor care mă apreciază și mă consideră așa. Eu însă nu mă consider cea mai frumoasă femeie din România.”, mai spune ea.

Mai mult, chiar dacă are extrem de mulți fani, Antonia spune că, în aceeași măsură, există și foarte multe voci care o critică adesea pe rețelele de socializare.

„Sunt oameni care critică indiferent dacă fotografiile sunt sexy sau nu. Doar pentru că nu le plac, nu e genul lor acel tip de conținut sau pentru că simt că au puterea să își exprime părerile cu ușurință, cu ajutorul social media. Sunt foarte multe momente când astfel de comentarii nu contează și nu mă deranjează și momente în care mă deranjează, pentru că sunt om, am sentimente și e dificil să citești comentarii răutăcioase gratuite.”, mai spune aceasta.

Ce spune artista despre regrete

Cât despre regrete, chiar dacă știe că ar fi putut face mai bine anumite lucruri, Antonia nu trăiește cu remușcări.

„Am momente în care mă gândesc că poate aș fi putut face diferit anumite lucruri. Dar, în general, am învățat să nu am regrete din trecut care să îmi bântuie prezentul și care să îmi afecteze viitorul. Am încercat doar să învăț din anumite situații delicate și să încerc să acționez diferit data următoare.”, mai spune Antonia, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel