Câți BANI intră în Costinești după Festivalul "Beach Please!" Suma este COLOSALĂ

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Wendy Wei/Pexels
Fotografie de la Wendy Wei/Pexels

Selly a dat o declarație de presă despre festivalul mult așteptat de tinerii români.

Pe lângă artiștii internaționali, atmosfera de senzație și lucrurile tehnice, influencer-ul a vorbit și despre câți bani intră în economia locală începând cu acest festival.

"Sunt așteptate peste 100.000 de persoane în Costinești și stațiunile vecine, ceea ce la un calcul simplu înseamnă peste 50 de milioane de  euro pompați în economia locală. Suntem determinați să avem un eveniment impecabil, sigur, unde confortul și siguranța participanților noștri sunt pe primul loc", a explicat Selly.

Organizatorii evenimentului au luat măsuri excepționale de siguranță și asistență medicală, instalând spitale, puncte medicale adiționale și ambulanțe private. Agenții de pază vor asigura buna desfășurare a festivalului, iar fiecare punct din eveniment este monitorizat non-stop de un dispecerat video. 

"Avem 2 spitale făcute în interiorul evenimentului, 3 puncte medicale adiționale, 6 ambulanțe private, aproape 1.000 de agenți de pază vor veghea buna desfășurare a acestui eveniment și avem un dispecerat video de unde fiecare punct din festival este monitorizat non-stop de către echipele de pază. De asemenea în interiorul evenimentului nostru se află toate structurile relevante ale statului, Poliția, Jandarmeria, Agenția Națională Anti-Drog, ISU, BCCO, ANITP și Brigada Anti-Teroristă a Serviciului Român de Informații.

În ceea ce privește combaterea consumului și traficului de droguri, încă din primul an festivalul nostru a avut toleranță 0 la consumul de substanțe interzise", a încheiat Selly.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel