Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: "Secretul e că..."

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Viviana Sposub, sursa instagram
Viviana Sposub, sursa instagram

Viviana Sposub a dezvăluit câte kilograme are. Iubita lui George Burcea a slăbit considerabil.

Viviana Sposub se numără printre concurentele preferate de la Bravo ai stil!. Iubita lui George Burcea își dă toată silința pentru a avea cele mai frumoase ținute cu care să cucerească jurații, dar și telespectatorii. Pentru acest lucru, vedeta a mărturisit că se stresează foarte mult, iar din această cauză a și slăbit considerabil. Viviana Sposub a declarat că mănâncă foarte puțin și astfel, a ajuns de la 57 de  kilograme  la 50, într-un timp destul de scurt.

Cu toate astea, vedeta a precizat că nu vrea să rămână la această greutate și speră ca totul să revină la normal după ce se va termina competiția Bravo ai stil. 

„Se vede ca am slabit atat de mult si da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e ca nu am reusit sa mananc foarte mult in perioada asta si am fost foarte stresata. Mananc doar o data pe zi si asta se intampla doar seara si probabil de asta. M-am agitat asa tare si am fost stresata. De asta am slabit, dar sper sa imi revin. Nu vreau sa raman asa.”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

Întrebată de planurile pe care le are după terminarea competiției Bravo ai stil, Viviana Sposub le-a mărturisit urmăritorilor săi că momentan nu e nimic concret, iar în acest moment se focusează doar pe această competiție. Totodată, aceasta a precizat că este în lucru cu un proiect muzical. 

„Am primit cateva intrebari despre ce voi face dupa, de proiecte, de planuri…ideea e ca in domeniul asta, totul este incert, dar ma bucur ca dupa acest proiect, au venit tot felul de propuneri. Inca nu este nimic contretizat, adica nu va pot da acum o veste. Sper sa va spun ce se intampla cu viata mea dupa Bravo, ai stil! pentru ca da, exista viata dupa aceasta competitie si sper sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe mai departe.Imi doresc sa continui in televiziune, pentru asta m-am pregatit si asta imi place foarte mult. Mi-as dori si sunt in lucru pentru un proiect muzical avand in vedere reactiile voastre din Galele unde am cantat.”, mai spune concurenta de la Bravo, ai Stil!.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel