Câte abdomene ar trebui făcute pe zi pentru ca ”pătrățelele” să înceapă în sfârșit să se arate? Numărul vă va uimi

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Gustavo Fring
Foto: pexels, Gustavo Fring

Există și alimente care vă vor ajuta să reduceți grăsimea de pe burtă.

Un abdomen perfect modelat, cu „pătrățele” vizibile necesită muncă și perseverență, iar combinația de exerciții abdominale și o alimentație sănătoasă cu mai multe legume și proteine ​​este o combinație câștigătoare.

Și, deși știm multe despre tipul de hrană pe care este de dorit să o consumăm, se știe mai puțin câte abdomene ar trebui să facem?

Acesta este numărul

Abdomenele sunt recunoscute a fi o modalitate excelentă de a vă dezvolta forța abdominală și de a crește forma fizică.

Totuși, nu există un număr exact de abdomene pe care ar trebui să le faceți într-o zi, dar, ca idee generală, combinarea a trei seturi de abdomene de câte 25 până la 50 de repetări este numărul de care aveți nevoie pentru a obține mușchi abdominali conturați.

O variantă mai bună ar fi să faci abdomene de trei ori pe săptămână, dar să le combini cu antrenamente cardio și de forță, ne sfătuiesc experții.


Care este cea mai bună tehnică

În primul rând, întindeți-vă pe podea, plasați palmele în dreptul cefei și asigurați-vă că coatele sunt îndreptate spre ambele părți ale camerei.

Ridicați încet trunchiul. Evită tentația de a-ți îndoi gâtul, nu apăsa puternic cu palmele pe ceafă și încearcă să nu mergi prea repede. Motivul este că efectuarea abdomenelor mai repede se bazează pe impuls, nu pe forța musculară.

Ceea ce mănânci este important

După cum știți, pentru a pierde în greutate, dieta dumneavoastră trebuie să fie sănătoasă. Asta înseamnă să consumi alimente hrănitoare, integrale, grăsimi sănătoase, cum ar fi avocado și nuci, fructe și legume și proteine, cum ar fi puiul și peștele. Alimentele cu conținut scăzut de calorii, de exemplu, iaurtul și lintea cu conținut scăzut de grăsimi, pot promova, de asemenea, pierderea în greutate.

Grăsimile trans și zaharurile adăugate trebuie evitate. Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați să limitați consumul de chipsuri și prăjituri și să mâncați mai puține alimente dulci în general.

Alimente care vă vor ajuta să reduceți grăsimea de pe burtă și să obțineți mușchii abdominali definiți cât mai curând posibil:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel