Cât de bogat este Mihai Mărgineanu: Am datorii de vreo 400.000 de euro și 4 perechi de blugi

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cât de bogat este Mihai Mărgineanu: Am datorii de vreo 400.000 de euro și 4 perechi de blugi
Cât de bogat este Mihai Mărgineanu: Am datorii de vreo 400.000 de euro și 4 perechi de blugi

Mihai Mărgineanu a mărturisit că nu îi plac manelele absolut deloc, și a vorbit despre cât de bogat este.

"Material sunt un om înstărit, dar am și foarte multe rate, multe. Nu sunt sărac neapărat, dar nici nu excelez, nu mi-am cheltuit banii pe tâmpenii, adică pe brand-uri. Am 4 perechi de blugi, nu știu dacă sunt bogat, dar am datorii de vreo 400.000 de euro, deci înseamnă că sunt bogat dacă am datoriile astea mari, am 6 perechi de adidași și o mașină din 2006. Un avion din 1980, o casă în Spania pe care am luat-o cu credit imobiliar de la ei, pentru că am avut neobrăzarea să cerem un credit la o bancă spaniolă și ne-au dat, cu actele doveditoare din România.

Mihai Mărgineanu îi critică pe cei care ascultă manele

„N-am ascultat niciodată o manea cap-coada. Maneaua mi se pare un curent, nu neapărat un stil muzical, pentru că nu este un stil muzical. Maneaua adevărată a apărut în România odată cu fanarioții, când fanarioții au venit cu instrumentiștii lor din Istanbulul actual, din fostul Constantinopol, care nu aveau vorbe. Acele cântece, din care dansau cadânele sau dansatoarele… Țiganii din România, pe vremea aia cei mai buni lăutari, au băgat și versuri la aceste cântece, și așa apărut maneaua culeasă de Anton Pann. Mult timp, după aia, s-a cântat Barbu Lăutaru și toți de origine romă sau de origine română cântau manele, dar ele au fost deteriorate de influența arabă, care e o influență foarte bună. Acum, nu este neapărat influența, este vorba de mesajul pe care îl lasă și de starea pe care mi-o dă mie, nu altora. Mie-mi dă o stare proastă și mie mi se pare că totul este un fake (n.r.: fals), este o închipuire și este o problemă a societății în general.

De fapt, este un nivel foarte scăzut, unii ar spune un nivel foarte scăzut de frecvență. Mi se pare că cei care iubesc maneaua, acest gen muzical, sunt la un anumit nivel intelectual și la un anumit nivel de simțire. Și nu neapărat la un nivel mediu, ci sub mediu, asta am observat eu, s-ar putea să greșesc foarte tare. Pe de altă parte, mie mi se pare că foarte mulți cântăreți de manele, care unii sunt artiști, cântă acest gen pentru că este un gen din care reușesc să își hrănească copiii”, a spus Mihai Mărgineanu în emisiunea lui Denise Rifai.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel