Cât costă festivalul "Beach, Please!" din Costinești unde o să cânte Travis Scott

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Beach, Please Festival este un eveniment de muzică și distracție organizat pe malul mării, care atrage anual mii de participanți dornici de o experiență unică. 

 

Festivalul, care se desfășoară de obicei în timpul verii, reunește artiști de top din diverse genuri muzicale, de la pop și rock la electronică și hip-hop, oferind o varietate de spectacole live.

Pe scena "Beach Please" o să mai urce Anitta, 6ix9ine, Trippie Red şi City Morgue, dar şi Yeat, Don Toliver, Lil Pump şi Chief Keef.

"Festivalul de anul acesta costă 11 milioane de euro, nu e puțin, e foarte scump, e enorm. Cu tot cu Travis Scott, atât costă. E posibil UNTOLD-ul să coste mai mult, nu știu dacă în line-up, producția la ei este mai scumpă, cred. Nici noi nu ne jucăm pe producție, facem o producție incredibilă, consider eu.

Avem și terenul mare care ne permite să facem lucruri care pe o plajă nu le puteam face. Acum încercăm să contractăm un alt teren și mai mare decât acela pentru parcări. Noi încurajăm oamenii să nu vină cu mașina, dar vor veni sigur cu mașinile. În general festivalurile împart 2 la 1, adică parcările sunt de 2 ori mai mari decât spațiul de festival", a explicat Selly, în podcast-ul lui Speak.

Festivalul Beach Please se ține în perioada 10-14 iulie!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel