Carmen Tănase, despre Bianca Drăgușanu: Îmi cer scuze față de această fata. Nu are ce căuta! Ea ar trebui să joace în filme...

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai / Instagram Bianca Drăgușanu
Foto: Kanal D, 40 de întrebări cu Denise Rifai / Instagram Bianca Drăgușanu

Carmen Tănase a vorbit despre Bianca Dragușanu și rolul pe care i l-ar da într-un film. 

Carmen Tănase a fost invitata lui Denise Rifai din emisiunea "40 de întrebări" de la Kanal D, acolo unde a făcut o mulțime de dezvăluiri despre viața personală, profesională, despre politică și anumite persoane publice din showbiz-ul românesc. 

Actrița este cunoscută pentru opiniile sale fără perdea și nu se puține ori s-a arătat indignată de faptul că actorii mari ai României sunt mediatizați doar atunci când se hotăresc să plece de lângă noi. 

În anul 2013, Carmen Tănase a criticat presa pentru că a ignorat-o pe regretata actriță Tamara Buciuceanu Botez, când a primit premiul Academiei Române pentru merite deosebite în teatru și film.

"Stimată presa, este o știre care nu vinde, nu-i așa? Atât vă spun", a spus Carmen Tănase la acea vreme. 

Acum, în emisiunea lui Denise Rifai, Carmen Tănase a fost întrebată ce rol i-a da Biancăi Drăgușanu în filmul ei. 

Vezi și: Carmen Tănase, despre intrarea în politică: De asta sunt RĂZBOINICĂ acum! Dacă tata a putut, eu de ce aș face altfel

Carmen Tanase despre Bianca Dragusanu

"Îmi cer scuze față de această fată cu care nu am chiar nimic.

Eram foarte nervoasa pentru ce i se întâmpla Tamarei Buciuceanu și m-am folosit de numele ei absolut aiurea în tramvai. Și îmi cer scuze acum, pentru că ea nu se uită pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publică această chestie.

Nu am nimic cu Bianca Dragușanu, nu am nicio problemă cu ea. Fiecare este liber să îți facă viața așa cum își dorește. Ea a găsit o breșă, a speculat-o, asta e.

Nu sunt de părere că nu trebuie să te uiți la anumite persoane că ne învață, că ne dreg, că ne strică, că nu știu ce. Nu sunt de această părere.

Iar Bianca Drăgușanu în filmul meu nu ar juca. Nu ar avea ce să joace, pentru că filmul meu este unul trist. Ea nu ar avea ce să joace în filmul meu, ea ar trebui să joace în alte filme cu oameni frumoși, cu lux. Filmul meu nu e așa!", a spus Carmen Tănase, la Kanal D.

Carmen Tănase, replică pentru cei care consideră că telenovelele sunt manelele filmului: "Telenovela este jucată de actori și asta contează"

Carmen Tănase spune că ea joacă la fel indiferent despre ce producție este vorba, fie că e teatru sau film.

"Sunt niște povești simple. În general, după "Fata moșului și fata babei". Cumva finlul e previzibil, întotdeauna sunt protagoniști și antagoniști. Deci sunt niște reguli care nu se încalcă la telenovele. Povestea e mai simplă, nu-ți pune atatâtea probleme. Sunt seriale, telenovele, care sunt un pic mai complexe, Brazilia este specialistă în așa ceva. Nu contează neapărat povestea, pentru că telenovela este jucată de actori și atunci contează cum este jucată telenovela.

Eu nu am făcut niciodată rabat, adică eu nu știu să joc cumva într-o telenovelă și cumva într-un film artistic. Eu am învățat de la profesoara mea Olga Tudorache cum se joacă. Eu am tratat totul cu foarte multă seriozitate, uneori mult prea multă seriozitate. Am fost epuizată de multe ori. Noaptea pregăteam secvențele pentru ziua următoare. Am făcut-o toți din trupa aceea de la țigani și de-aia a avut așa de mare succes", a mai spus Carmen Tănase.

Vezi mai multe AICI:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel