Carmen de la Sălciua, anunț neașteptat: „Un bebe”. Artista nu s-a mai putut abține și a recunoscut tot

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Carmen de la Sălciua a făcut un anunț total neașteptat. Fanii au rămas surprinși.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, astfel că artista recunoaște că îi place foarte mult să decoreze, lucru care o face să se simtă foarte bine. Carmen de la Sălciua a dezvăluit și care este cea mai mare dorință a ei de Crăciun.

Carmen de la Sălciua, anunț neașteptat

“Am împodobit bradul de la începutul lunii la bunica mea și la soacra mea. Îmi place tare mult să decorez. Dacă s-ar putea, aș vrea să joc într-un film unde să fiu decoratoarea de Crăciun. Îmi place tare mult și îmi dă o stare de bine. Și îmi place perioada Crăciunului și să împodobesc casele celor dragi.

Poate ai noștri nu au atât de mult timp pa dispoziție sau nu sunt așa prinși în febra asta a Crăciunului așa cum sunt eu. De Crăciun am și câteva evenimente, dar mai mult voi sta acasă, cu familia. Vreau să mergem să colindăm puțin. În a doua zi de Crăciun eu deja sunt la eveniment, deci va trebui să mă împart”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Carmen de la Sălciua recunoaște că își dorește ca Moș Crăciun să îi aducă un bebe. Cât despre alimentație, artista recunoaște că salata de beof, dulciurile tradiționale și cozonacul se numără printre preferatele ei.

“Mă întreabă mereu lumea ce îmi doresc să îmi aducă Moș Crăciun, dar sincer, nu vreau nimic. M-a întrebat și soțul meu, dar nu știu ce să îi spun. Mulțumesc lui Dumnezeu, avem de toate și nu vreau ceva anume. Sincer, un bebe aș vrea, dacă e Moș Crăciun darnic. Asta mi-ar întregi mie sufletul. Pentru că restul bunurilor materiale vin și pleacă. Uneori avem mai multe decât consumăm. De Crăciun îmi place să mănânc salată boeuf. Nu prea sunt eu cu sarmalele sau alte preparate. Și îmi plac mult dulciurile tradiționale de Crăciun, cozonac, cornulețe. Tot ce are în compoziție nucă, îmi place mult”, a declarat  artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Artista, despre Crăciunul copilăriei sale: “Era frumos, ai mei erau încă împreună”

“Eu am început deja să iau cadouri pentru cei dragi, le-am pregătit în mare parte. Anul trecut m-am lăsat pe ultima sută de metri. Dar anul acesta le-am pregătit din timp. Atunci când eram copil era tare frumos de Crăciun. Cred că de asta iubesc așa mult Crăciunul. Poate mai aveam și lipsuri, dar nu le simțeam. Atmosfera era tare frumoasă, mergeam cu colinda, părinții mei încă nu erau divorțați. Cred că oamenii au uitat de semnificația acestei sărbători. Uităm cine e sărbătoritul de Crăciun. Pentru că nu e nici porcul, nici bradul, ci Iisus Hristos. Pe el trebuie să-l sărbătorim, nu alte treburi lumești”, a mai declarat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel