Cardi B spune că va face un proiect în limba spaniolă după albumul Sophomore

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cardi B spune că va face un proiect în limba spaniolă după albumul Sophomore
Cardi B spune că va face un proiect în limba spaniolă după albumul Sophomore

Câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit la ce să ne așteptăm de la cel de-al treilea album al său.

Cardi B are deja planuri pentru al treilea ei album.

Câștigătoarea premiului Grammy, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit fanilor pe 24 iunie că știe ce va face pentru al treilea album, chiar înainte de lansarea mult așteptatului ei al doilea LP, care încă nu are o dată de lansare confirmată.

Pe 23 iunie, rapperița a împărtășit o poveste pe Instagram în care cânta alături de colaborarea ei cu Peso Pluma, "Put Em in the Fridge". În acel Story, ea a întrebat urmăritorii dacă ar dori un album în limba spaniolă de la ea. Aproape 480.000 de persoane au votat, iar 79% dintre voturi au fost în favoarea acestei idei, adică peste 380.000 de susținători.

Apoi, luni, ea a repostat sondajul în Poveștile sale și a scris: "OK, DUPĂ ALBUMUL MEU ÎN LIMBA ENGLEZĂ".

În timp ce fanii speră ca al treilea proiect al ei să fie în limba spaniolă, aceștia așteaptă cu nerăbdare continuarea albumului său de debut din 2018, "Invasion of Privacy", câștigător al premiului Grammy.

De la debut, rapperița a lansat mai multe single-uri de top și diverse colaborări, dar rămâne tăcută cu privire la lansarea celui de-al doilea album.

Recent, în mai, ea a împărtășit pe X (fostul Twitter) că, deși inițial plănuia să lanseze un album în 2024, acest lucru nu se va mai întâmpla.

Ea a scris: "Oricum, NU va fi un album anul acesta, nu-mi pasă. Mă relaxez în acest an... Lanzez doar colaborările la care m-am angajat deja și mă bucur de vară."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel