Cântăreaţa rap Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Cântăreaţa americană de muzică rap Megan Thee Stallion a fost acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman, care susţine că i-au fost adresate comentarii umilitoare despre greutatea sa corporală şi că a fost obligat să asiste la o relaţie sexuală între artistă şi o altă femeie, informează miercuri AFP.

Cameramanul Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedetă că l-a plătit insuficient, într-o plângere depusă marţi la un tribunal din Los Angeles.

El a început să colaboreze în 2018 cu rapperiţa, cunoscută în special pentru melodiile sale "WAP" şi "Hot Girl Summer".

Potrivit plângerii, el a fost obligat să asiste la un act sexual între Megan Thee Stallion şi o altă femeie în timpul unei deplasări cu maşina pe insula spaniolă Ibiza, în iunie 2022. Cameramanul "nu a putut coborî din maşină, deoarece aceasta era în mers", şi a fost "umilit (...) pe tot parcursul acestui calvar", insistă plângerea.

A doua zi după incident, el susţine că artista l-a avertizat, spunându-i "să nu vorbeşti niciodată despre ceea ce ai văzut".

În timpul aceleiaşi călătorii, cântăreaţa şi-a intensificat atacurile la adresa greutăţii cameramanului, potrivit plângerii - ea i-a dat ordine precum "scuipă-ţi mâncarea" sau "nu ai nevoie să mănânci" şi a mers până la a-l insulta.

Câteva săptămâni mai târziu, în august 2022, remuneraţia cameramanului a fost modificată. În loc să fie plătit cu o sumă fixă 4.000 de dolari pe lună, el a trebuit să accepte să fie plătit pe sarcină, fără a-şi modifica programul de lucru intensiv pentru a ţine pasul cu cântăreaţa.

Acest "nou sistem de facturare a făcut ca reclamantul să câştige mult mai puţin, deoarece sumele facturate nu reflectau cu exactitate timpul şi eforturile reale", explică plângerea.

Cameramanul a protestat în cele din urmă împotriva condiţiilor de muncă, iar cântăreaţa a decis în iunie 2023 să nu mai se folosească de serviciile sale.

"Megan trebuie doar să-i plătească clientului nostru ceea ce îi datorează, să îşi asume acţiunile şi să înceteze acest tip de hărţuire sexuală şi de comentarii umilitoare referitoare la greutatea corporală", a declarat Ron Zambrano, avocatul cameramanului.

Plângerea se referă doar la relaţii de muncă şi "nu a fost depusă nicio plângere pentru hărţuire sexuală", a reacţionat avocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, pentru Page Six.

Rapperiţa a ajuns deja pe prima pagină a ziarelor atunci când rapperul canadian Tory Lanez a împuşcat-o în picioare în 2020 după o petrecere la Hollywood unde s-a consumat mult alcool. El a fost condamnat la zece ani de închisoare în vara anului trecut. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel