Când se va lansa SEZONUL 2 din „SQUID GAME”? Anunțul a fost făcut

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: captură Netflix / Când se va lansa SEZONUL 2 din „SQUID GAME”? Anunțul a fost făcut
Foto: captură Netflix / Când se va lansa SEZONUL 2 din „SQUID GAME”? Anunțul a fost făcut

Fanii și-au dorit atât de mult, încât au și primit vestea cea mare. Creatotul Squid Game a declarat că serialul va avea o continuare. Confirmarea acestuia a venit la scurt timp după ce pe internet au început să circule zvonuri, dar și trailere cu noul sezon.

Squid Game este unul dintre cele mai urmărite seriale din ultima vreme și, fără doar și poate, Netflix poate spune că a dat lovitura. Fenomenul Squid game a cucerit iremediabil peste 100 de țări, iar acum suspansul este din ce în ce mai mare: vom avea sau nu parte de sezonul doi?

Finalul primului sezon din Squid Game a lasăt loc pentru o continuare. Fanii au crezut de la început că va urma ceva mai mult, mai ales că pe platformă el este listat ca serial, nu ca miniserie. Mai mult decât atât, pe internet este prezent de anul trecut un trailer care prezintă acțiunea sezonului următor și are peste 32 de milioane de vizualizări. 

Primele indicii despre sexul bebelușului pe care îl așteaptă Rihanna

Cum toată lumea avea nevoie de o confirmare, producătorul serialului a făcut marele anunț și a dat de înțeles că nu va urma doar sezonul doi, ci și sezonul trei. ”Nu mi-ați dat altă variantă. Squid Game va avea un al doilea sezon. Deja știu tot ce se va întâmpla. Am toate detaliile în cap. Ați manifestat atâta presiune, atâta cerere, atâta iubire față de acest serial. Să scriu, să produc și să regizez un sezon a fost o sarcină foarte dificilă. Când mă gândesc să fac același lucru pentru sezonul 2, mă îngrijorez.”, a declarat acesta pentru CNN.

Cei de la Netflix au confirmat și ei continuarea și se pare că fanii vor primi sezonul doi pe data de 9 noiembrie anul acesta. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel