Cămilele au scăpat de la CIRC! Intervenția neobișnuită a poliției spaniole

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Twitter - Policia Nacional
Twitter - Policia Nacional

Mai multe cămile au scăpat din circul căruia aparțineau și s-au plimbat nestingherite pe străzile Madridului. 

Poliția spaniolă a avut o intervenție neobișnuită vineri seara când mai multe de cămile și o lamă au evadat dintr-un circ și au rătăcit pe străzile Madridului, relatează CNN. 

Animalele proveneau de la Gran Circo Quiros, situat în capitala Spaniei și au fost localizate în jurul orei 5 dimineața, ora locală, și îndrumate înapoi în siguranță de către ofițerii de poliție. Poliția națională a Spaniei a confirmat știrea pe Twitter, împărtășind imagini cu animalele care se plimbă pe străzi, iar postarea s-a încheiat cu hashtag-ul #WeLoveAnimals.

Pe pagina sa de Instagram, circul a transmis că „au suferit un sabotaj al animalelor” vineri seară, dar a confirmat că „fugarii sunt bine”. CNN a contactat circul pentru comentarii.

Cămilele bactriane sunt originare din Asia Centrală și de Est și sunt de obicei mai obișnuite cu terenul deșertic decât cu străzile din Madrid, deși sunt capabile să supraviețuiască într-o varietate de condiții extreme. Cele mai multe dintre aceste cămile sunt acum domesticite. 

Ciocolată cu lapte de cămilă: Din deșert la desert

Laptele de cămilă este mai puțin gras, are mai multe vitamine și este mai ușor de digerat decât laptele de vacă. Unele studii arată că poate reduce nivelul glicemiei iar oamenii de știință spun că este cât se poate de aproape de laptele matern uman. Nu este surprinzător, acum a devenit un ingredient popular pentru deserturi.

FOTO. Un bărbat a fost prins în peretele unui teatru din New York

Martin Van Almsick a deschis prima fabrică de ciocolată cu lapte de cămilă din lume. El a înființat afacerea în 2008 și a început să distribuie produsele sale în Elveția în 2011. Abia în 2013, UE a permis importul laptelui de cămilă, relatează Euronews.

Ca toată ciocolata, ciocolata cu lapte de cămilă începe cu boabele de cacao. După prăjirea acestora, bobul de cacao este îndepărtat din coajă și așezat într-o cuvă - o mașină de amestecat carepăstrează aroma prin încălzire și frecare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel