FOTO. Un bărbat a fost prins în peretele unui teatru din New York

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Facebook - Syracuse Fire Departement
Facebook - Syracuse Fire Departement

Un bărbat a pus pe jar salvatorii din New York, rămânând blocat într-un perete. 

Un bărbat a fost salvat după ce a rămas prins în pereții unui teatru din Syracuse, statul New York, relatează BBC. Pompierii au fost chemați în jurul orei 07:30, ora locală, după ce o persoană din apropiere a fost auzit lovituri în perete și strigăte de ajutor.

Se crede că bărbatul a fost blocat în spațiul strâmt de acces timp de două zile.

Au tăiat peretele unde se afla bărbatul gol

Salvatorii au tăiat pereții teatrului și l-au găsit pe captivul gol, a declarat presa locală. El este tratat în prezent la un spital local. Într-un comunicat postat pe Facebook, departamentul de pompieri din Syracuse a spus că nu este clar cum a putut victima să ajungă în spațiul de acces din spatele peretelui.

Vorbind pentru Syracuse.com, un agent local de știri, regizorul Teatrului Landmark, Mike Intaglietta, a spus că bărbatul a fost văzut rătăcind prin clădire la începutul săptămânii. Angajații care l-au văzut pe cetățeanul rătăcit au presupus că acesta a plecat, și-a amintit Intaglietta.

"Nu știu dacă a intrat să se încălzească sau să folosească baia. Nu știu", a adăugat el.

A căzut în peretele băii

John Kane, adjunctul șefului departamentului de pompieri din Syracuse, a declarat presei locale din SUA că bărbatul s-a ascuns într-un spațiu de acces pentru două zile, apoi a rămas prins, după ce a căzut în peretele băilor pentru bărbați ale teatrului.

Cometa URIAȘĂ îi intrigă pe specialiști. De ce este specială

Poliția a spus că bărbatul părea să sufere de o boală mintală și nu va fi acuzat de nicio fărădelege. 

Un bărbat a rămas blocat pe un pod din China

Un bărbat a rămas blocat pe un pod suspendat realizat din panouri de sticlă, în nord-estul Chinei, după ce vântul puternic a spulberat panourile transparente din jurul său. Bărbatul se afla pe podul de 100 de metri înălțime de pe muntele Piyan din orașul Longjing, iar vremea s-a înrăutățit brusc, a declarat departamentul local de turism.

Rafale de până la 150 km pe oră au dislocat mai multe panouri de sticlă, lăsând turistul blocat în jumătatea podului până când a putut fi salvat de pompieri, polițiști și personalul silvic și turistic la peste 30 de minute de la incident..

Fotografiile apărute pe rețelele de socializare îl arată pe bărbatul care se ținea de partea dură a podului, înconjurat de găuri cauzate de desprinderea panourilor de sticlă. Cu toate acestea, bărbatul a scăpat nevătămat, dar a fost trimis la spital pentru evaluare și consiliere, a informat presa de stat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel