”Bunico, vrem să o numim pe fiica noastră după tine”. Regina, indusă în eroare de Harry. A rămas blocată când a văzut la ce nume s-au gândit, de fapt, ducii de Sussex

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Regina ar fi fost indusă în eroare de Harry.

Regina credea că Harry și Meghan își vor numi fiica Elisabeta, nu Lilibet, după ce și-a dat acordul, într-o conversație telefonică cu ducele de Sussex.

Ulterior, Elisabeta a II a fost surprinsă când alegerea lor a fost dezvăluită, susține un apropiat al familiei regale.

Nicky Haslam, care se laudă cu legături de prietenie în interiorul casei regale britanice, a făcut afirmația incredibilă într-un podcast, scrie DailyMail.

Haslam susține că regina a avut impresia că fiica ducilor de Sussex, care s-a născut în iunie anul trecut, se va numi Elizabeth și a fost extrem de surprinsă să descopere că Harry și Meghan se gândeau, de fapt, la numele de alint al Reginei de când aceasta era copil, Lilibet.

”Am auzit că (Harry n.r.) a sunat-o și a spus: „Vrem să o chem pe fiica noastră după tine, bunicuță”. Ea a spus: „Ce drăguț din partea ta, mulțumesc”, crezând că ar fi Elizabeth. Deci au primit permisiunea, dar nu au spus numele”, susține Haslam.

Vorbind la podcastul The Third Act, Haslam se întreabă de ce Harry și Meghan nu și-au numit copilul după mama fostei actrițe americane.

”De ce naiba nu i-au numit copilul Doria? a întrebat el, adăugând: „Este cel mai frumos nume de vreodată”.

Ducii de Sussex nu au comentat informațiile.

Lilibet are conotații sentimentale pentru regina, deoarece era numele pe care era apelată în privat de către tatăl ei, George al VI-lea, dar și de regretatul ei soț, Prințul Philip.

Surse regale au mai dezvăluit că Prințul de Wales a avut o primă întâlnire „foarte emoționantă” cu nepoata sa Lilibet și o reuniune specială cu nepotul Archie, când Harry și Meghan s-au întors în Marea Britanie pentru Jubileul de platină al Reginei.

Charles și Camilla au fost „absolut încântați” să vadă familia.

Harry a avut o relație tulbure cu Charles, spunându-i lui Oprah Winfrey anul trecut cum s-a simțit dezamăgit de tatăl său, despre care a susținut că l-a abandonat financiar, o afirmație care a provocat rumoare la Palatul Buckingham.

 

Regina a ”taxat” gestul Ducilor de Sussex

În luna iunie, cu prilejul evenimentelor prilejuite de Jubileul de Platină, regina le-a interzis lui Harry și lui Meghan să o fotografieze în timp ce o întâlninea pentru prima dată pe strănepoata sa, Lilibet.

Ducele și ducesa de Sussex au vrut ca un fotograf privat să surprindă momentul în care fiica lor și-a întâlnit străbunica, dar au fost refuzați  deoarece evenimentul a fost o ”întâlnire privată a familiei”.

Oficialii de la Palatul Buckingham au dorit să evite ca fotografiile făcute de Harry și Meghan ar fi distribuite rețelelor TV din SUA.

Între timp, Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică luni o nouă fotografie care o înfăţişează pe fiica lor, Lilibet, sărbătorind prima aniversare, weekendul trecut, la un picnic, relatează marţi Reuters.

Lilibet a fost surprinsă stând pe iarbă şi zâmbind larg, într-o rochiţă albastră vaporoasă şi cu o fundă albă prinsă în părul roşcat, într-un instantaneu realizat sâmbătă de Misan Harriman, prietenă apropiată a familiei, potrivit unui purtător de cuvânt.

Citește mai mult AICI

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel