Bunica Arianei Grande, în vârstă de 98 de ani, intră în istorie devenind cea mai în vârstă artistă inclusă în Billboard Hot 100

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Îndrăgita "Nonna" a Arianei Grande - bunica Marjorie Grande, în vârstă de 98 de ani - a intrat în istorie, fiind cel mai în vârstă artist care a apărut vreodată în Billboard Hot 100.

Cântăreața în vârstă de 30 de ani și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, Eternal Sunshine, în luna martie, iar ultima piesă, Ordinary Things, este creditată ca având-o ca protagonistă pe 'Nonna'.

Marjorie este auzită în outtro-ul piesei amintindu-și de răposatul ei soț Frank, care a murit în 2014, la vârsta de 90 de ani.

Ariana a intrat pe Instagram marți, împărtășind o fotografie alb-negru cu Nonna ținând în mână o placă mare care semnifică performanța ei record.

'Sărbătorind-o pe singura și unica, cea mai frumoasă Nonna, care acum a intrat în istorie pentru că a fost cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată în @Billboard Hot100. te iubim și îți mulțumim', a spus Ariana.

Piesa "The Ordinary Things" este ultima de pe albumul de 13 melodii, Nonna încheind întregul album cu gândurile sale despre regretatul bunic al Arianei. 

'Și când venea acasă și îl vedeam / Când cobora prima dată din tren / Era ca și cum Dumnezeu atotputernic ar fi sosit / Era ca și cum ar fi văzut lumina zilei', a spus Nonna în melodie.

'Adică, aș fi putut să împachetez și să plec de un milion de ori, știi? / Nu este vorba că nu ne-am certat niciodată, poți depăși asta, știi?", a adăugat ea.

Nonna a încheiat cu un sfat înțelept, adăugând: 'Este foarte ușor, și așa cum i-am spus / Să nu te duci niciodată la culcare fără să te săruți de noapte bună / Este cel mai rău lucru de făcut, nu face asta niciodată, niciodată / Și dacă nu poți și dacă nu te simți confortabil să o faci / Ești în locul nepotrivit, pleacă'.

Ordinary Things a debutat pe locul 55 în topul Billboard Hot 100 single, consolidându-și locul în istorie, datând din 4 august 1958, când a început acest clasament. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel