Bruce Springsteen relansează turneul după ce s-a vindecat de ulcerul gastric

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate
Bruce Springsteen aduce un omagiu fanilor urmăritori care au ratat spectacolele sale anulate

Bruce Springsteen și-a relansat turneul după ce și-a amânat o serie de spectacole pe fondul luptei sale cu ulcerul peptic.

Icoana muzicii, în vârstă de 74 de ani, și-a reluat turneul mondial în Phoenix, Arizona, marți seară, la câteva luni după ce a amânat mai multe dintre concertele din 2023 din cauza bolii.

Interpretul hitului Glory Days părea să fie bine dispus în timpul spectacolului de marți de la Footprint Center, potrivit Associated Press.

În cadrul concertului, Bruce a interpretat un set de 29 de melodii, inclusiv hitul său din 1975 Born to Run și o serie de cover-uri, printre care Twist and Shout de The Top Notes/The Isley Brothers/The Beatles.

Cântărețul de la Dancing in the Dark a abordat apoi problema bolii sale recente și și-a cerut scuze publicului pentru amânarea spectacolelor sale.

"Phoenix, în primul rând vreau să-mi cer scuze dacă a existat vreun disconfort pentru că a trebuit să mutăm spectacolul data trecută... Sper că nu v-am deranjat prea mult", a spus el, potrivit Associated Press.

Turneul a început inițial în februarie 2023, iar după o lună de la începerea lui, câștigătorul a 20 de premii Grammy a amânat trei spectacole "din cauza unei boli".

După ce mai multe spectacole au fost anulate din cauza stării sale de sănătate, pe conturile de socializare ale lui Bruce a fost publicată o declarație prin care acesta a anunțat că "este tratat pentru simptome de ulcer peptic".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel