Bruce Springsteen are pe drum o colecție de cele mai tari hituri

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Facebook / Bruce Springsteen
Sursa: Facebook / Bruce Springsteen

Bruce Springsteen are pe drum o colecție de greatest hits.

The Boss a anunțat că va lansa pe 19 aprilie albumul "Best Of Bruce Springsteen", care cuprinde întreaga carieră.

Fanii se pot aștepta la melodii de la 'Greeting From Asbury Park, NJ' din 1973 și până la 'Letter To You' din 2020. Versiunea fizică conține 18 piese, iar 31 de melodii alcătuiesc versiunea digitală.

Între timp, Springsteen și trupa sa E Street Band vor efectua un turneu în Marea Britanie și Irlanda în acest an, inclusiv două seri pe stadionul Wembley din Londra, în iulie.

În altă ordine de idei, se spune că Springsteen ar fi fost angajat în calitate de consultant pentru un film de lung metraj despre realizarea albumului său "Nebraska" din 1982.

Legenda rock, în vârstă de 74 de ani, ar fi fost angajat de regizorul filmului "Black Mass", Scott Cooper, care este probabil cel mai bine cunoscut pentru filmul său din 2009 "Crazy Heart", în care Jeff Bridges joacă rolul unui cântăreț de muzică country învechit.

Showbiz 411 a raportat zvonul colaborării și a adăugat: "Austin Butler este o posibilitate (de a-l interpreta pe Bruce), dar după ce l-a interpretat pe Elvis Presley s-ar putea să nu fie alegerea potrivită."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel