Britney Spears vine cu acuzații grave privind tutela impusă în ultimii 13 ani. Câți bani mai are ”Prințesa Muzicii Pop”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Jamie Spears a fost imaginea tutelei fiicei sale, Britney Spears, însă vedeta pop afirmă că mama sa a jucat un rol important în această privinţă.

Într-o postare pe Instagram marţi seara, care între timp a fost ştearsă, Britney Spears şi-a criticat aspru mama, Lynne.

"Pssss, poate că tatăl meu a început tutela în urmă cu 13 ani ... însă ceea ce oamenii nu ştiu este că mama mea este cea care i-a dat ideea!!!! Nu voi primi niciodată înapoi acei ani ... ea mi-a distrus viaţa în secret", a scris cântăreaţa în vârstă de 39 de ani.

"Ştii exact ce ai făcut. Tatăl meu nu este suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă, însă în seara asta voi zâmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte", a mai scris vedeta.

Britney Spears l-a menţionat şi pe fostul ei impresar Lou Taylor în postarea sa, susţinând că perechea s-a prefăcut că nu are "NICIO IDEE de ce se întâmplă", când realitatea era cu totul alta.

Luni, Jamie Spears a cerut încetarea imediată a tutelei, instituită în 2008, spunând "mărturia recentă a fiicei sale şi solicitările acesteia de a prelua personal controlul asupra proprietăţii şi afacerilor ei au arătat clar că o continuare a tutelei este contrară dorinţelor sale", potrivit revistei People.

Tatăl cântăreţei a susţinut în repetate rânduri că a crezut că acţionează în interesul fiicei sale prin plasarea acesteia sub tutelă.

Ce avere deține Britney 

Peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, doar albumul de debut fiind vândut în peste 25 de milioane de exemplare.

Din 2008, artista de 39 de ani a a continuat să lucreze, producând trei albume şi cântând regulat pe scena din Las Vegas, unde a avut rezidenţa artistică, o experienţă căreia i-a pus capăt brusc în 2019.

Și totuși, potrivit Forbes, artista are în prezent o avere evaluată între 60 și 70 de milioane de dolari, sub jumătate din averea acumulată de Jennifer Lopez, care a vândut doar 70 de milioane de albume.

Diferența enormă între averea lui Britney Spears și cele la care au ajuns rivalele sale este cauzată de mai mulți factori. Din averea artistei s-au scurs sume uriașe: cheltuieli de milioane de dolari doar pentru avocați și pentru alocațiile copiilor, plătite fostul ei soț, Kevin Federline sunt doar un exemplu.

Citește și: Cele 6 secrete pe care trebuie să le știi dacă ești unul dintre fanii serialului fenomen „Squid Game”

Cum stă concurența

Jennifer Lopez are o avere estimată la 150 de milioane de dolari. O situație similară se înregistrează și în cazul rivalei de-o viață a lui Britney, Christina Aguilera, care a vândut 50 de milioane de albume, dar deține o avere estimată la 160 de milioane de dolari.

De asemenea, trebuie spus că rivalele lui Britney s-au descurcat mult mai bine în afaceri, reușind să își crească simțitor veniturile.

Fie că vorbim de contracte de sponsorizare sau de asocierea numelui cu branduri de îmbrăcăminte sau parfumuri, artista nu a fost la fel de inspirată precum J Lo sau Beyonce, ca să nu mai vorbim de cele 375 de  milioane de dolari, atât cât estimează Forbes că ar valora participația pe care o are Rihanna doar în cadrul liniei de produse cosmetice din cadrul Louis Vuitton. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel