Britney Spears trebuia să fie regina Marii Britanii? Ce NU a mers

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears trebuia să fie regina Marii Britanii? Ce NU a mers
Britney Spears trebuia să fie regina Marii Britanii? Ce NU a mers

Prințesa Pop, o talentată cântăreață, a avut o conexiune specială cu moștenitorul tronului britanic, ceea ce a făcut să fie aproape să devină Regina Marii Britanii.

Cântăreața de 40 de ani și Prințul William (40) au avut „o relație cibernetică”, scrie dailymail.co.uk, pe vremea când erau amândoi adolescenți, însă totul s-a disipat înainte de-a deveni o idilă în toată regula, adică oficială.  

Britney era în apogeul carierei sale după lansarea hiturilor „Baby One More Time” și „Oops! I Did It Again”, când avea cele mai serioase intenții cu privire la fermecătorul prinț britanic. Din păcate, s-a ales praful de planul ei romantic după ce viitorul rege britanic a lăsat-o pe divă cu ochii în soare. 

Cântăreața americană și prințul britanic au mențiunut legătura la un moment dat, însă nimic nu s-a concretizat între ei, într-un final. „Am schimbat câteva e-mail-uri între noi și el trebuia să vină să se întâlnească cu mine undeva, însă nu s-a mai întâmplat asta”, a dezvăluit Spears, care avea pe-atunci 20 de ani.

„Adică ai fost lăsată cu ochii în soare de către Prințul William?”, a întrebat-o un jurnalist american, iar cântăreața a răspuns cu toată sinceritatea: „Da!”.

Starul muzical, care era atunci într-o relație amoroasă cu Justin Timberlake, a recunoscut că n-avea nici cea mai mică idee de ce William s-a răzgândit și n-a mai venit să o cunoască în persoană.

La acea vreme, tabloidul britanic The Sun a dezvăluit că prințul William a ales să participe la o vânătoare de vulpi în loc să se întâlnească cu Britney Spears. Înainte ca vedeta americană să ofere un interviu revelator la vârsta de 20 de ani, circulau multe zvonuri despre o posibilă relație online între cei doi. Cu toate acestea, Palatul Buckingham a negat categoric orice legătură sentimentală între prințul William și Britney Spears. Cu toate acestea, nu a fost exclusă existența unui mic flirt între ei...

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel