Britney Spears, probleme cu autoritățile din cauza câinilor săi

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears a fost avetizată de autoritățile din Thousand Oaks în legătură cu câinii săi.

Britney Spears, Sam Asghari vor trebui să își supravegheze mult mai atent câinii pe care îi au, după ce cel puțin unul dintre câței a ieșit de pe proprietate și a mușcat un bărbat în vârstă.

Surse cu cunoștințe directe au povestit pentru TMZ că dobermanul lui Britney, pe nume Porsha, a ieșit joi de pe proprietatea cântăreței  din Thousand Oaks și se plimba liber prin cartier după care, la un moment dat, Porsha a intrat în contact cu un bărbat în vârstă de 70 de ani care se plimba cu bicicleta.

Publicația americană relatează că bărbatul a coborât de pe bicicletă, iar Porsha l-a mușcat de picior înainte ca un membru al echipei de securitate a lui Britney să vină și să ia câinele. Bărbatul a mers apoi să își verifice rana provocată de câine la un centru local de urgență.

O sursă apropiată de Britney a declarat că echipa cântăreței a fost contactată ulterior de către cei de la controlul animalelor și a fost sfătuită să se asigure că animalul rămâne pe proprietate și nu mai iese din nou. Sursa a mai spus că incidentul a fost descris ca fiind mai degrabă o "ciupitură" decât o mușcătură.

Britney Spears a primit în dar dobermanul în octombrie 2021 din partea logodnicului ei Sam Asghari.

Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel