Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei
Britney Spears, revoltată după ce s-a spus că familia plănuiește ”o intervenție” pentru că se teme pentru viața ei

Informația potrivit căreia familia și prietenii lui Britney Spears ar plănui o ”intervenție” pentru că se tem pentru viața ei a făcut înconjurul lumii, însă artista a reacționat dur, arătându-se revoltată.

Potrivit Page Six, artista a negat cu vehemență informația potrivit căreia familia și prietenii și-ar dori să o interneze într-o clinică de dezintoxicare.

”Mi se întoarce stomacul pe dos când văd că oamenii inventează povești despre mine că aproape am murit”, a scris superstarul în vârstă de 41 de ani, într-un mesaj postat pe rețelele sociale.

”Vorbesc serios, este de ajuns. Probabil că voi înceta să mai postez pe Instagram pentru că, în ciuda faptului că mă bucur să fac asta, este evident că sunt oameni care nu-mi doresc binele”, a mai scris ea.

De asemenea, artista a ținut să sublinieze faptul că soțul ei, Sam Asghari, îi este alături: ”Soțul meu are dreptate atunci când îmi spune să nu mai cred tot ce citesc. Vă transmit multă dragoste”, a mai scris ea.

Potrivit sursei citate, familia și prietenii artistei au plănuit o intervenție pentru a o interna pe Britney după ce s-au temut pentru viața ei, aceasta confruntându-se cuu probleme de sănătate mentală din cauza abuzului de medicamente.

Britney Spears s-a arătat revoltată și acum câteva săptămâni

În urmă cu câteva săptămâni, Britney Spears s-a arătat revoltată după ce  fanii ei au sunat la Poliție și le-au cerut agenților să o verifice.

În cadrul unui mesaj postat pe Twitter, artista, în vârstă de 41 de ani, a criticat dur gestul făcut de fani, considerând că această grijă excesivă inutilă.

”Așa cum știe toată lumea, polițiștii au fost sunați și trimiși acasă la mine”, a scris artista pe Twitter.

”Îmi iubesc fanii, însă lucrurile au mers prea departe, iar intimitatea mea a fost invadată”, a mai explicat artista.

Aceasta a explicat, de asemenea, că polițiștii ”n-au intrat niciodată” în casa ei, iar odată ce au ajuns la ușă, au constatat că nu există nicio problemă și au plecat imediat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel