Britney Spears își critică fostul iubit pe Instagram și dezvăluie detalii despre noua relație

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears își critică fostul iubit pe Instagram și dezvăluie detalii despre noua relație / FOTO: Instagram
Britney Spears își critică fostul iubit pe Instagram și dezvăluie detalii despre noua relație / FOTO: Instagram

Britney Spears l-a strigat duminică pe iubitul ei, Paul Richard Soliz, pe Instagram și a declarat ulterior că este "single as f-k".

Prințesa muzicii pop și-a criticat fostul iubit pe Instagram Stories, punând la îndoială comportamentul acestuia într-o fotografie de paparazzi făcută după soluționarea cazului de custodie din aprilie.

"De ce conducea cu 90 km/h într-un cartier, cu un paparazzo pe urmele lui, doar pentru a coborî geamul când paparazzo-ul a ajuns lângă mine?" a întrebat Spears, în vârstă de 42 de ani, pe urmăritorii ei.

"Apoi și-a sunat mama și a spus că este hărțuit," a continuat ea. "De ce a coborât geamul când eu plângeam pe scaun?"

Cântăreața a postat și un citat criptic: "Atitudinea ei este sălbatică, dar inima ei este de aur."

După ce a dezvăluit că este singură, ea a scris într-o legendă, acum ștearsă: "Nu voi fi niciodată cu un alt bărbat atât timp cât trăiesc!"

În septembrie 2023 s-a aflat despre relația câștigătoarei premiului Grammy cu Soliz, în vârstă de 38 de ani, pe fondul divorțului dintre ea și Sam Asghari.

În mai anul următor, surse au declarat pentru Page Six că apropiații lui Spears erau "îngrijorați" de relația ei cu meșterul, care a fost acuzat de mai multe infracțiuni minore.

"A fost o veste proastă încă de la început," a declarat un insider.

La acea vreme, cei doi făceau prima pagină a ziarelor din cauza unei presupuse altercații la Chateau Marmont din West Hollywood, unde au fost fotografiați în afara localului, înconjurați de echipajele de prim ajutor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel