Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears s-a postat goală "pușcă" pe Instagram
Britney Spears s-a postat goală "pușcă" pe Instagram

Britney Spears a declarat că mama ei „a fost implicată” după ce paramedicii au fost trimiși să o trateze la Chateau Marmont, joi dimineață.

Inițial, cântăreața a postat o declarație pe Instagram în care spunea că paramedicii au apărut „ilegal”, după ce s-a aflat că ar fi fost rănită în timpul unei dispute cu iubitul ei, Paul Richard Soliz.

Câteva ore mai târziu, ea a revenit pe Instagram, postând un videoclip în care își arăta glezna umflată și explicând că a căzut în timp ce încerca să facă un salt în camera ei.

Într-o auto-descriere dură, ea și-a numit acțiunea „idiotică” și a detaliat că s-a simțit rușinată de cădere. Ea a mai spus că intervenția paramedicilor a fost nejustificată și că tot ce avea nevoie era de gheață pentru a-și trata glezna.

În comentariul la videoclip, ea a sugerat că mama ei ar fi fost implicată, menționând că nu a vorbit cu ea de 6 luni și că aceasta a sunat-o imediat după incident, înainte ca știrea să fie făcută publică. Nu este clar dacă ea îi reproșează mamei sale pentru apelul către paramedici sau pentru dezvăluirea incidentului presei.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel