Brazilianul Endrick a spus de ce a semnat cu Real Madrid

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Facebook, real madrid
Facebook, real madrid

Fotbalistul brazilian Endrick, în vârstă de 16 ani, a semnat cu Real Madrid, dar se va alătura clubului abia din 2024, când va avea 18 ani. Madrilenii au plătit 35 milioane de euro pentru brazilian, dar vor mai achita şi alte bonusuri. 

"Sunt foarte fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu, dar rămân cu picioarele pe pământ. Nu am câștigat nimic deocamdată. Din 2024, sper să am evoluții bune la Real Madrid. În acest moment, mă concentrez pe munca pe care o am de făcut la Palmeiras.

Vini este prietenul meu, am discutat cu el, sper să aibă un sezon foarte bun. La fel și Eder (Militao), Rodrygo. Sper ca Real să câștige Champions League, campionatul și Cupa Spaniei.

Real Madrid este o echipă foarte mare, iar Vini mi-a trimis mai multe mesaje, m-a ajutat foarte mult. Cristiano Ronaldo este idolul meu, de când juca pentru Real Madrid. De aceea am ales-o pe Real Madrid și cred că este alegerea corectă. Dumnezeu m-a îndrumat mereu să iau deciziile cele mai bune.

 Vini (n.r. – Vinicius Junior) mi-a oferit mai multe sfaturi, dar nu vreau să le dezvălui. Nu doar despre fotbal, ci și despre viață, despre viitorul meu. Este prietenul meu și cred că această prietenie va rezista foarte mulți ani. Sper să colaborez foarte bine cu el pe teren și să înscriem goluri.

Am vorbit cu Ancelotti și cu jucătorii brazilieni de la Real Madrid. Acum mă concentrez pe antrenamentele de la Sao Paulo, mai e mult până în 2024", a spus Endrick, citat de Digisport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel