Bon Jovi anunță noul album 'Forever'. Vezi lista de piese

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului / Bon Jovi

BON JOVI, trupa câștigătoare a premiilor Grammy, câștigătoare a Rock and Roll Hall of Fame și una dintre cele mai emblematice trupe din istorie, continuă sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări, cu lansarea "Legendary", noul single + videoclip, lansat acum prin EMI.

Noua piesă monumentală pregătește terenul pentru cel de-al 16-lea album de studio al trupei BON JOVI, FOREVER, care va sosi pe 7 iunie 2024. Noul album este acum disponibil pentru precomandă.

Împreună cu cea de-a 66-a ediție a Premiilor Grammy® de luna trecută, Jon Bon Jovi a fost numit Persoana Anului 2024 MusiCares și a fost onorat cu un concert omagial de vedete la L.A. Convention Center, la care au participat Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll, Pat Monahan de la Train și mulți alții.

"Acest disc este o întoarcere la bucurie. De la scriere și până la procesul de înregistrare, acesta este un Bon Jovi "turn up the volume, feel good Bon Jovi", a declarat Jon Bon Jovi.

Serialul-documentar în patru părți, care acoperă întreaga carieră, va avea debutul oficial pe HULU pe 26 aprilie în SUA și pe Disney+ în Marea Britanie. Aceasta marchează primul docu-serial despre istoria trupei realizat cu cooperarea deplină a tuturor foștilor membri și actualilor membri ai BON JOVI. Docu-seria este o producție ROS, bannerul regizorului Gotham Chopra.

BON JOVI: FOREVER

1. Legendary

2. We Made It Look Easy

3. Living Proof

4. Waves

5. Seeds

6. Kiss The Bride

7. The People’s House

8. Walls Of Jericho

9. I Wrote You A Song

10. Living In Paradise

11. My First Guitar

12. Hollow Man

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel