Bogdan Lobonţ, încrezător că poate juca din nou, chiar dacă are 45 de ani

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Fostul portar Bogdan Lobonţ a declarat, joi seara, la finalul partidei caritabile de fotbal România All Stars - FIFPRO Europe (scor 3-2), că dacă ar relua antrenamentele ar putea juca fără probleme chiar şi la vârsta de 45 de ani.


"A fost emoţionant că l-am putut ajuta pe Mihăiţă Neşu, dar şi faptul că m-am revăzut cu foştii colegi şi adversari. Cel mai în formă de pe teren cred că a fost Cernat, dacă dădea şi golul trei putea să ia şi mingea acasă. Dar era normal să nu-l lase Lovin, el a fost printre organizatori şi voia şi el să dea un gol. Am câştigat însă şi datorită mie, dacă nu eram eu se încheia 3-3. Nu cred că fotbalul se uită şi dacă m-aş antrena un pic cred că aş putea să evoluez şi la 45 de ani fără niciun fel de problemă. La ce echipă? La orice echipă. Fotbalul e pasiunea mea, pentru asta trăiesc. Pe Pires l-am avut adversar în patru meciuri cu Arsenal, dar şi cu Franţa. E un jucător cu o carieră extraordinară şi a fost o plăcere faptul că a putut veni azi aici", a afirmat Lobonţ, care a evoluat în prima repriză a partidei de pe Stadionul Arcul de Triumf.

Fostul fundaş Ionuţ Rada, care a evoluat joi pentru selecţionata FIFPRO Europe, speră ca suma strânsă în urma Galei "Mihai Neşu" să ajute la finalizarea complexului de recuperare neuromotorie Sfântul Nectarie din Oradea.

"A fost o plăcere să joc azi, mă bucur că a ieşit un spectacol frumos. Le mulţumesc tuturor celor care au venit, dar şi celor care au donat din faţa televizoarelor prin SMS, pentru că ştim toţi ce face Mihai Neşu. Sper ca prin suma strânsă să ajutăm la finalizarea proiectului de la Oradea. Este emoţionat că un fost coleg, după ce a trecut prin acel accident, continuă să ajute... este un exemplu pentru noi toţi. A fost frumos să fiu coleg de echipă cu Robert Pires. Sperăm să avem parte de cât mai multe astfel de meciuri pentru că aducând jucători foarte mari putem ajuta aceste acţiuni caritabile", a spus Rada.

România All Stars a învins, joi seara, cu scorul de 3-2 (2-1) selecţionata FIFPRO Europe într-un meci caritabil de fotbal desfăşurat pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală în cadrul Galei Mihai Neşu.

În partida la care au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, golurile selecţionatei România All Stars, condusă de pe bancă de antrenorul Gheorghe Hagi, au fost înscrise de Florin Cernat (minutele 9 şi 11) şi Florin Cernat (minutul 60 - penalty), în timp ce pentru FIFPRO Europe au înscris Marios Christodoulou (minutul 33) şi Gigel Bucur (minutul 66).

Partida caritabilă a fost organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) în beneficiul Fundaţiei Mihai Neşu. Evenimentul intitulat Gala Mihai Neşu a avut ca scop strângerea de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie Sfântul Nectarie din Oradea, scrie Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel