Bogdan Lobonţ este noul antrenor cu portarii de la Rapid Bucureşti. Horaţiu Moldovan va învăţa de la cel poreclit Pisica

Autorul articolului: Florin Ravdan |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Bogdan Lobonţ a semnat cu Rapid Bucureşti.

Fostul internaţional Bogdan Lobonţ a fost cooptat în stafful tehnic al echipei Rapid, urmând să se ocupe de pregătirea portarilor din lotul condus de Cristiano Bergodi.

"He's back! "Bine v-am regăsit!" După 23 de ani, portarul ce a câştigat titlul de campion cu Rapid, în 1999, s-a întors în Giuleşti! "Pisica" este noul antrenor de portari al clubului nostru!", au transmis reprezentanţii clubului Rapid pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 45 de ani, Bogdan Lobonţ a fost portar la echipele Corvinul Hunedoara, Rapid, Ajax Amsterdam, Dinamo, Fiorentina şi AS Roma.

Ca antrenor a pregătit echipa Universitatea Cluj şi a fost selecţioner al echipei naţionale U20 a României, scrie Agerpres.

Horaţiu Moldovan rămâne portarul nr 1 la Rapid 

”Nu a avut concurență nici sezonul trecut, nici acum două sezoane și a ajuns numărul 1 la națională. Horațiu va pleca doar dacă vom avea o ofertă foarte bună. Nu ne gândim să schimbăm portarul”, a declarat Victor Angelescu la Digi Sport Special.

Marius Şumudică spune că Rapid mai are nevoie de un portar de valoare. 

"În două săptămâni - ferească Dumnezeu! – se accidentează Horațiu Moldovan. Cine apără la Rapid? Nu te supăra pe mine, ai văzut cum arată Drăghia? Cred că are cel puțin șapte kile în plus. Hai să spunem lucrurilor pe nume!

Uitați-vă când iese la încălzire, am crezut că e meci de „old boys”. Trebuie să fii acoperit și la al treilea portar! Nu știi, dacă va lua cartonașe Moldovan și se accidentează Drăghia, cine apără?

Eu am pățit în Turcia așa ceva, mi s-a accidentat primul portar, apoi și al doilea, Yuri Lodygin, care venise de la Zenit Sankt Petersburg. A apărat un copil de 20 de ani", a spus Marius Șumudică, la emisiunea Liga Digi Sport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel